Fotbal Dani Coman, obiectiv clar pentru noul sezon al Ligii 2: „Îmi doresc să readucem FC Argeș acolo unde îi este locul”
Data actualizării:
Data publicării:
Fostul președinte al clubului FC Hermannstadt a susținut care este obiectivul echipei FC Argeș, spunând totodată la ce nivel se află jucătorii actualului lot.

Dani Coman: „Sunt mulțumit de pregătirea jucătorilor”

Dani Coman, actual președinte al clubului FC Argeș și fost jucător la echipă în perioada 1997-2004, a declarat care sunt obiectivele echipei argeșene în viitorul sezon al ligii secunde de fotbal. Coman dorește să readucă clubul la statutul de altădată, atât la nivelul de juniori, cât și la cel de seniori.

Fostul președinte al clubului FC Hermannstadt a dezvăluit că unul dintre planurile principale ale formației argeșene se bazează pe creșterea și dezvoltarea jucătorilor români, implicându-i pe aceștia în echipă alături de fotbaliștii cu experiență. Potrivit noului președinte al clubului, una dintre cele mai bune opțiuni de evoluție a jucătorilor tineri este interacțiunea acestora cu membrii experimentați ai lotului.

„Sunt foarte mulțumit de această săptămână de cantonamentul din Slovenia, de condițiile de cantonament - sunt excepționale, de pregătirea jucătorilor, de faptul că atât la antrenamente, cât și la meciurile amicale au răspuns așa cum trebuie. Se pregătesc foarte bine, sunt antrenamente foarte grele, dar băieții au înțeles că această perioadă este de acumulare și ne va fi benefică pentru ceea ce ne dorim cu toții.

Mai sunt discuții și cu alți jucători, ne mai dorim 3-4 jucători, de valoare, care să ne ajute pentru a ne îndeplini acest obiectiv pe care îl avem. Îmi doresc, ca pe lângă acești jucători tineri, jucători de calitate, de mare viitor pe care îi avem, îmi doresc să avem jucători cu experiență, care să ne ajute pentru a ne îndeplini obiectivul. Acești jucători tineri cresc mult mai bine și mult mai repede pe lângă niște jucători cu experiență.

Am avut oportunitatea de a lucra atât la Astra Giurgiu, cât și la FC Hermannstadt, am îmbinat foarte bine jucătorii tineri cu jucătorii cu experiență - mi-a ieșit! De aceea, doresc ca și aici să îmbinăm foarte bine...ne dorim foarte mult să nu aducem jucători numeric, ci valoric. Să se integreze cât mai repede și, împreună, să putem realiza performanțe majore.

Eu îmi doresc să readucem FC Argeș acolo unde îi este locul. Atât la nivelul centrului de copii și juniori, cât și la nivelul primei echipe. Îmi doresc să câștigăm campionate la juniori așa cum făceam pe vremuri... Și îmi amintesc cu mare plăcere de perioada junioratului, în care am ieșit campioni naționali, o perioadă în care echipele de juniori ale Piteștiului erau în primele trei ale campionatului.

Dominam fotbalul românesc la nivel de juniori, asta îmi doresc să creăm și de acum încolo. Nu va fi ușor, deși avem jucători de calitate, care cresc frumos la Pitești, dar trebuie să ne gândim și la infrastructură.

Avem nevoie de terenuri de antrenament, avem nevoie ca acest stadion să se facă mai repede. Sperăm să înceapă cât mai repede, cert e că va fi un stadion superb la Pitești”, a spus Dani Coman, pentru FC Argeș TV.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Fotbal

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

pixel