UEFA Europa League Daniel Bîrligea, declarații emoționante despre mama sa. Fotbalistul a marcat primul gol pentru FCSB
Data publicării:
Jucătorul transferat de la CFR Cluj a reușit să marcheze primul său gol în tricoul celor de la FCSB.

Fotbalistul echipei FCSB, Daniel Bîrligea, a declarat, joi seara, după ce a deschis scorul în victoria cu 4-1 obținută în meciul cu FC RFS din Europa League, că simte o fericire imensă să înscrie pentru noua sa formație.

„Am intrat pe gazon cu gândul să o fac fericită pe mama care e în tribună”

„Este o fericire imensă să dau gol pentru aceste culori. Sunt aici ca să demonstrez. Cu siguranță această victorie convingătoare ne ajută mult să avem un moral ridicat pentru următoarele meciuri și pentru campionat în același timp”, a afirmat atacantul după meci.

„Am intrat pe gazon cu gândul să o fac fericită pe mama care e în tribună, pe ceilalți din familie care au venit. Am vrut să arăt că nu sunt cel din meciul trecut. Vreau să mă fac cunoscut în echipă, să mă acomodez și să jucăm împreună din ce în ce mai bine”, a adăugat Bîrligea.

CITEȘTE ȘI Elias Charalambous, concluzii după victoria cu FC RFS în Europa League

De asemenea, și Vlad Chiricheș s-a remarcat în meci, reușind să ofere pasa celui de-al doilea gol al meciului, marcat de Marius Ștefănescu. El a spus că este plăcut să revină în cupele europene cu o victorie care a presupus marcarea mai multor goluri.

„Este plăcut să revenim în Europa cu o victorie frumoasă, cu goluri multe, cu un joc bun. Este bine, este un început promițător. Sperăm ca această victorie să ne dea un moral bun și să câștigăm și în campionat, să ajungem acolo sus unde ne este locul. Un meci în cupele europene e diferit, e ceva extraordinar să joci și ăsta cred că a fost un stimul care ne-a împins să face un joc bun azi.

Acum suntem cu un moral bun, e clar că la Salonic vom întâlni o echipă mult mai puternică, dar dacă suntem organizați și avem încredere putem să obținem un rezultat bun și acolo”, a spus Chiricheș, după victoria de joi seară.

Fundașul a menționat că a trecut printr-o perioadă grea și este bucuros că a reușit să o depășească: „A fost o perioadă grea pentru mine, chiar dacă sunt un jucător cu experiență. Dar sper să fiu un exemplu pentru jucătorii tineri, să vadă că și atunci când ești cu moralul foarte jos, dacă ai încredere în tine e posibil să urci foarte repede. În fotbal se poate schimba totul de pe o zi pe alta”, a mai explicat Chiricheș, potrivit Agerpres.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: UEFA Europa League

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres

Marius Șumudică a prefațat meciul Rapid - Oțelul. Ce nemulțumiri are în Cupa României

Agerpres

Cum prefațează Zeljko Kopic meciul cu FC Botoșani

Facebook SC Oțelul Galați

La ce se așteaptă Dorinel Munteanu în meciul Rapid - Oțelul Galați. Grupa din Cupa României, echilibrată

Agerpres

Mihaela Cambei, pași rapizi pentru a se bucura de cadoul oferit de Ion Țiriac

pixel