Fotbal international Daniel Maldini, al treilea membru al familiei care joacă în naţionala Italiei
Data publicării:
Daniel Maldini a debutat la naţionala Italiei şi a devenit al treilea membru al familiei care face asta, după tatăl său, Paolo Maldini, şi bunicul său, Cesare Maldini. 

Atacantul Daniel Maldini (Monza) continuă tradiţia tatălui (Paolo) şi bunicului său (Cesare) la "Squadra Azzurra", după ce a obţinut prima selecţie, luni, în meciul cu Israel (4-1) din Liga Naţiunilor, scrie L'Equipe.

Daniel (23 ani) a intrat pe teren în minutul 74 al meciului de la Udine, moment care a consemnat debutul celei de-a treia generaţii Maldini la "Squadra Azzurra" sub privirile părinţilor săi din tribună.

Sunt fericit că au venit părinţii mei, voi discuta meciul cu ei când ajung acasă. A fost o emoţie puternică şi pozitivă. Sunt foarte fericit că am jucat şi că meciul a mers bine... Sper să fi adus puţină calitate (echipei), chiar dacă este prea mult spus. Încerc să ajut cât de mult pot, a declarat după meci Daniel Maldini.

Fostul fundaş Cesare Maldini, care a decedat în 2016, a avut 14 selecţii la naţionala Italiei, în timp ce fiul său Paolo Maldini, de asemenea fundaş, a purtat tricoul squadrei azzura în 126 de meciuri, fiind vicecampion mondial în 1994 şi vicecampion european în 2000, scrie Agerpres.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Fotbal international

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

Echipa nationala Daniel Pancu, eliminat de pe teren în România - Elveția

Selecționerul echipei naționale de tineret a României a...


logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Dan Alexa spune că David Maftei joacă în Liga 1 datorită lui Dorinel Munteanu. Nu a vrut să comenteze gestul antrenorului

Agerpres

Rareş Pop i-a dat mesaj lui Marius Şumudică imediat după România U20 - Cehia U20

Agerpres

George Puşcaş, criticat în termeni duri după Cipru-România 0-3. A fost numit "dezastru viu" de Cornel Dinu

Agerpres

Vali Ţicu, semnal de alarmă la Petrolul. "Nu putem vorbi de viitor"

pixel