Superliga Romaniei Daniel Niculae, dus la audieri în dosarul petardelor aruncate pe teren la Rapid - FCSB. Dan Şucu, prima reacţie
Data actualizării:
Data publicării:
Daniel Niculae, preşedintele FC Rapid, ar fi implicat într-un dosar de urmărire penală. 

Informaţia că Daniel Niculae ar fi fost săltat de mascaţi a fost confirmată de patronul Rapidului, Dan Şucu. Acesta a fost anunţat de avocatul clubului Rapid de situaţie. 

"Are legătură cu arme, muniții, chiar nu are sens! Chiar nu înţeleg cu ce poate să fie vorba. Eu ştiu că ultimul eveniment pe care l-am avut împreună a fost superb. Nu cunosc detalii, probabil vor apărea într-o perioadă foarte scurtă.”, a spus Dan Șucu, la emisiunea AS.ro LIVE.

"Vorbim de seriozitate, de respect, şi mă trezesc că preşedintele meu e ridicat pe nişte considerente...", a mai spus Dan Şucu. "A fost dus la audieri, nu reţinut. Sper să nu se ajungă la aşa ceva", a completat acesta. 

Daniel Niculae a devenit președintele celor de la Rapid în anul 2021, după ce s-a retras din activitate în 2018.

Conform surselor GSP, ar fi vorba despre un dosar instrumentat de Serviciul de Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase cu privire la materialele pirotehnice introduse în Arena Naţională de fanii Rapidului. Mai mulţi reprezentanţi ai autorităţilor s-au prezentat la Daniel Niculae acasă pentru a-l duce la audieri pe acesta, după ce preşedintele clubului Rapid nu a răspuns la telefon. 

În acelaşi dosar ar fi fost dus la audieri şi Liviu Ungurean, liderul galeriei Rapidului. 

Am încercat să îl contactăm pe Victor Angelescu, acţionarul minoritar al celor de la Rapid, pentru o reacţie, însă nici acesta nu a răspuns la telefon. 

Amintim că Rapid a fost în pericol să joace meciul cu Farul fără spectatori, din cauza petardelor aruncate în teren de fanii giuleşteni la meciul câştigat pe Arena Naţională, scor 4-0, cu FCSB. Comisia de Disciplină a FRF a decis doar amendarea clubului şi închiderea unor sectoare din stadion. 

"În temeiul art. 82.1 și 3.a și c, raportat la art. 83.2.d din RD, se sancționează clubul FC Rapid 1923 cu măsura organizării unui joc pe teren propriu cu interzicerea accesului spectatorilor în sectoarele 106, 107, 108, 109, 112, 113 și 123 și penalitate sportivă de 22.500 lei", se arată în decizia Comisiei. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei FCSB va juca în echipament alb la derby-ul cu CFR

FCSB va primi trofeul de campioană la meciul cu CFR...

Superliga Romaniei Ştefan Baiaram s-a accidentat pentru că... "e prea frumuşel"

Ştefan Baiaram, jucătorul Universităţii Craiova, are...


DC Media Group Audience

logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Retrogradare sau salvare. Dinamo, la 90 de minute de a-şi afla soarta. Zăvăleanu cere "o etapă care se desfăşoară corect"

Agerpres

Piţurcă îl apără pe Dorinel Munteanu. "E ironizat de cei care vor să stea o oră la stadion şi să plece acasă"

Sursa: Agerpres

Poli Iaşi îi cere ajutorul lui Dorinel Munteanu, ca să se salveze de la retrogradare

Sursa: Agerpres

Omul care crede că Mircea Lucescu nu ar trebui să accepte oferta lui Dan Şucu. "Se face de râs"

pixel