Superliga Romaniei Daniel Pancu, singurul rapidist care îl apără pe Timotej Jambor, atacantul de 1 milion de euro din Giuleşti
Data publicării:
Timotej Jambor a semnat în această vară cu FC Rapid, dar nu a reuşit încă să marcheze în tricoul giuleştenilor. Ba mai mult, acesta a fost şi criticat pentru evoluţiile de până acum. 

Sezonul trecut, Jambor a jucat în 25 de meciuri în campionat, a dat şase goluri, şi a jucat şi în patru partide din UEFA Conference League pentru Zilina. Pentru naţionala U21 a Slovaciei, Jambor a marcat 2 goluri în şapte partide. 

Atacantul slovac va fi al Rapidului până în 2027, acesta semnând un contract valabil timp de patru sezoane.

Crescut la Tatran Presov și Zilina, Jambor a făcut pasul către prima formație a Zilinei, unde a jucat în 76 de meciuri de campionat, punctând de 19 ori.

Daniel Pancu, singurul rapidist care îl apără pe Jambor 

"Eu sunt unul dintre cei căruia îi plac jucătorii tip Jambor. Mă văd pe mine în Italia. Timp de 6 luni, călcam pe minge. Câştigasem campionatul în România... El e la fel, timorat, e în alt mediu, e prima dată în străinătate. Îmi aduc aminte ocazia aia din meciul cu Sepsi, când a pus latul şi a dat în portar. Acolo se putea face 3-1. În mod normal, peste 3 luni dacă are din nou faza asta, mingea se duce direct în vinclu, nici nu o vede portarul. 

E la prima experienţă în străinătate, e tânăr. Eu vorbesc din experienţă, am trăit lucrurile astea. Jucătorul ăsta mie îmi place, are alergătură, e elegant, nu e fricos, câştigă dueluri aeriene. Nu e combinativ, e clar. Trebuie să îi găsească cineva pase filtrante. Dar se vede că e timorat. A venit de la o echipă cu câţiva suporteri, e speriat de atmosferă. Ce vrem de la el? Cum să se adapteze aşa rapid? Putea să dea vreo 4 goluri până acum. Dar nu ai cum să judeci aşa un jucător tânăr, prima dată în străinătate, după 6 etape", a declarat Daniel Pancu la Fanatik. 

Viorel Moldovan l-a "urecheat" pe Jambor 

”În momentul de faţă, situaţia este puţin confuză. Imediat poţi să cazi din punct de vedere psihic. S-a văzut asta şi la meciul cu Sepsi, mai ales la tânărul Jambor, care după ratat ocazia de a face 3-1 a fost de nerecunoscut, apăsat, crispat.

Una este să joci la Zilina, alta este să vii să joci în vulcan, mai ales când lucrurile nu funcţionează”, a declarat Moldovan după egalul dintre Rapid şi Sepsi, scor 2-2.

Avertismentul lui Şumudică pentru jucători. Cine NU va juca la Rapid 

"La mine cine se antrenează, joacă. Cine nu se antrenează, nu joacă! Vă iubesc, sunteţi copiii mei, chiar dacă meseria pe care am avut-o, de analist TV, a presupus că trebuie să vorbesc că nu jucaţi ce trebuia să jucaţi. Chiar dacă unii dintre voi credeţi că v-am criticat, nu am nimic cu nimeni. Plecaţi de la zero toţi  Cine merită să joace, joacă. Cine nu merită, nu. Nu am venit aici să mă huiduie lumea. Eu trebuie să iau cele mai bune decizii. Sunt foarte fericit, în două zile am dormit 3 ore, a fost visul meu, m-am întors, sper să vă ajut cu tot ce pot eu. Şi credeţi-mă, o să aveţi unul dintre cele mai bune staff-uri care v-a antrenat în viaţa voastră. O să vorbim cu voi peste o lună dacă am avut dreptate sau dacă am vrut să vă păcălesc cu ceva!", a spus Marius Şumudică la primul antrenament de la Rapid. 

"Începând de astăzi, incepem o nouă etapă băieţi. Uităm trecutul. Ce a fost înainte s-a terminat. Din momentul de faţă, aveţi în persoana lui Marius Şumudică, tată, mamă, frate, soră, orice. El este şeful vostru. Ştie spiritul Rapidului, ştie ce înseamnă acest club. Este un antrenor care a avut rezultate peste tot unde a activat şi am mare încredere că este ceea ce ne trebuie în momentul de faţă pentru a ieşi din această situaţie", a declarat Viorel Moldovan. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres
EXCLUSIV

Secretele titlului câştigat de Oţelul. Cum s-a obţinut performanţa istorică de la Galaţi

pixel