Jocurile Olimpice Dansatoarea de breakdance care a amuzat tot internetul rupe tăcerea: „Toate mișcările mele sunt originale”
Data actualizării:
Data publicării:
Rachael Gunn, în vârstă de 36 de ani, și-a făcut debutul olimpic la JO 2024, în calitate de dansatoare de breakdance.

Raygun, senzația internetului la JO 2024

Rachael Gunn, în vârstă de 36 de ani, a ajuns la Paris în calitate de dansatoare de breakdance, pregătită să își facă debutul olimpic. Ea a devenit extrem de rapid virală pe internet, evoluția ei din concurs fiind văzută de milioane de oameni pe rețelele de socializare.

Gunn – cunoscută și sub numele de B-girl Raygun, sau pur și simplu Raygun – este lector universitar în Sydney, Australia. Pe lângă munca de zi cu zi, ea se ocupă și cu breakdance-ul, concurând la diverse evenimente de pe tot globul.

Recent, aceasta a devenit senzația internetului, videoclipuri cu evoluțiile sale de la Jocurile Olimpice de la Paris ajungând în fiecare parte a lumii. 32 de sportivi – cunoscuți ca B-boys și B-girls – au concurat pentru prima dată la Jocurile Olimpice, printre care și sportiva australiană.

Ea nu a reușit să înregistreze niciun punct în concurs, fiecare competiție în care a evoluat fiind pierdută cu 18-0 de fiecare dată, fapt ce a determinat un val uriaș de comentarii cu privire la participarea acesteia în calitate de sportiv la Jocurile Olimpice. În mod evident, multe dintre acestea s-au amuzat pe seama mișcărilor australiencei, reacțiile de pe rețelele de socializare precum X, Instagram sau Facebook susținând că prestația sa a fost „hilar de ridicolă”, în timp ce alți internauți se întrebau șocați cum de Raygun a reușit să se califice la o asemenea competiție.

Chiar și cântăreața Adele a discutat despre subiect în timpul concertului său din München, întrebându-se dacă totul a fost o „glumă”, adăugând că a fost „cel mai bun lucru care s-a întâmplat la Jocurile Olimpice”.

Cu toate acestea, Raygun este serioasă cu privire la evoluțiile sale. Ea a reprezentat Australia la campionatele mondiale din 2021 și 2022, înainte de a-și câștiga șansa de a concura la Jocurile Olimpice.

„Toate mișcările mele sunt originale”, a spus Raygun după ce a concurat la Paris. „Creativitatea este foarte importantă pentru mine. Ies acolo și îmi arăt talentul. Uneori, judecătorii sunt mulțumiți, iar uneori, nu. Îmi fac treaba și reprezint arta. Despre asta este vorba.”, a mai spus ea, potrivit CNN.

Totuși, mulți oameni nu văd la fel evoluțiile sale de la JO 2024. Pe rețele sociale, internauții au reacționat după ce au văzut imaginile cu australianca:

„Fata asta chiar a făcut rost de un bilet la Paris fără sa facă nimic?”

„Când copilul vine și îți spune că vrea să îți arate ceva, fix așa arată”

„Noi râdem de ea aici, dar tocmai ce a avut o vacanță gratis la Paris timp de două săptămâni.”

„În calitate de australian, îmi prezint scuze tuturor”, au fost unele dintre comentarii.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Jocurile Olimpice

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Costel Gâlcă vrea cele trei puncte în meciul cu FC Botoșani

Antrenorul Universității Craiova, Constantin Gâlcă, a...


logo icon Cele mai citite
Imagine de Phillip Kofler de la Pixabay

Adevărul despre Daniel Badislav, cel mai "greu" portar din lume, după ce s-a spus că a provocat demisia a 4 antrenori şi un atac de cord fatal altuia

Sursa: Agerpres

Ianis Stoica, declaraţie de dragoste pentru Rapid? Ce a spus atacantul naţionalei U21 după succesul cu Elveţia din Giuleşti

Agerpres

Marcel Puşcaş trage concluziile despre Dorinel Munteanu şi Daniel Pancu: Pudibonzi sunt, au fost şi vor exista

Agerpres

Oţelul, Corvinul, FCSB, Dinamo, Farul, U Cluj şi alte echipe rămân fără galerie? Suporterii anunţă că nu mai vin la meciuri

pixel