Fotbal Dat dispărut de Poliţia Română, Lucian Burdujan scrie pe Facebook despre... femei
Data publicării:
Lucian Burdujan, fostul atacant al lui Rapid Bucureşti, FC Vaslui şi Steaua Bucureşti, a fost dat dispărut la începutul lunii noiembrie de Poliţia Română. 

Între timp, acesta a transmis Poliţiei că nu vrea să fie contactat de familie, dar că este viu şi în siguranţă. Sâmbătă noaptea, acesta chiar a scris şi pe pagina sa de Facebook un mesaj adresat bărbaţilor. 

"bărbați, O femeie care nu te ascultă nu îți aparține. O femeie care nu ia corecturi de la tine; o femeie care nu primește instrucțiuni de la tine; o femeie care nu ia directie de la tine; acea femeie este condescendentă( atitudine plină de respect și bunăvointă) și arogantă. Ea crede că îți face o favoare fiind într-o relație cu tine. Femeia aceea crede că este mai bună decât tine și merită să fie cu cineva care este mai bun decât tine, mai bogat decât tine, mai de succes decât tine.

Femeia aceea este lipsită de respect; mereu certânduse cu tine; creând întotdeauna o dramă inutilă; nu-ți da pace pentru că ea vrea să demonstreze un punct. Acea femeie iubește materialele pentru comerț. ea te va umili și te va abandona. Deci, nu mai încerca să o schimbi. Femeia aceea te va ruina", a scris Lucian Burdujan pe pagina sa de Facebook. 

Cu două zile în urmă, acesta a distribuit un citat al lui Marcel Proust, "minciuna este cea mai folosită metodă a autoconservării". 

"Burdujan Lucian, în vârstă de 39 ani, a plecat voluntar în noiembrie 2022 de la locuinţa sa, din mun. Piatra Neamţ, jud. Neamţ, şi nu s-a mai întors până în prezent", se arată pe site-ul Poliţiei Române, la categoria Persoane Dispărute.

Tatăl lui Lucian Burdujan, Ioan, a murit pe 9 octombrie 2023, la vârsta de 76 de ani. Bărbatul cânta la orgă pe străzile Romei. 

Familia lui Lucian Burdujan a apelat la o strângere de fonduri pe reţelele de socializare pentru a-l aduce pe acesta acasă, pentru a-l înmormânta. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Fotbal

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...


logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Raul Rusescu o vede pe Oţelul în playoff. Echipele care nu au nicio şansă

pixel