Superliga Romaniei David Miculescu e folosit pe poziţia greşită. Un fost antrenor al FCSB a spus unde ar da cel mai bun randament
Data publicării:
FCSB a început sezonul cu David Miculescu titular în poziţia de atacant central, însă jucătorul nu a dat randament şi şi-a atras inclusiv criticile lui Gigi Becali. Un fost antrenor al roş-albaştrilor a spus care este postul pe care jucătorul s-ar descurca mai bine. 

“Miculescu nu e atacant. Ei au tot zis, am zis și eu ca ei, dar nu o să o mai fac. Nu e atacant. Un atacant joacă cu spatele la poartă, mai dă goluri. El e bun, luptător, dar de acum va juca bandă. Acolo e locul lui”, a declarat Gigi Becali după meciul cu Sparta Praga din turul III preliminar al Ligii Campionilor, scor 2-3. 

Nicolae Dică, fost antrenor al FCSB, actualmente principal la FC Argeş, crede că David Miculescu ar juca cel mai bine pe poziţia de "decar". 

”Este un jucător care poate să crească dacă va juca decar. Simte foarte bine careul, are execuții bune, chiar dacă nu este foarte rapid. Deși este înalt, are tehnică și apare mereu în fața porții. Cred că ar da un randament mai bun dacă ar avea un atacant lângă el și ar juca în spatele acestuia”, a spus Dică, la Fanatik. 

Elias Charalambous, primele concluzii după meciul cu Poli Iaşi 

FCSB a fost învinsă de Politehnica Iaşi cu scorul de 1-0 (1-0), sâmbătă seara, pe Stadionul Steaua din Capitală, într-un meci din etapa a şasea a Superligii de fotbal.

Unicul gol al partidei a fost înscris de Mihai Bordeianu (27), cu un şut deviat de Ionuţ Panţîru.

Campioana a evoluat în inferioritate numerică din min. 36, când Darius Olaru a fost eliminat (cu ajutorul arbitrajului video) pentru o intrare periculoasă la Bordeianu.

FCSB a avut o bară, prin Daniel Popa (42), dar şi-a creat şi alte ocazii de gol, prin Marius Ştefănescu (21), William Baeten (83) sau Adrian Şut (90+5).

Ieşenii au mai ratat prin Valentin Gheorghe (19) şi Andrei Roman (75 - bară).

În patru meciuri jucate acasă în acest sezon, FCSB a obţinut o singură victorie, un egal şi a pierdut de două ori.

Florin Tănase a redebutat la FCSB, intrând pe teren în minutul 62, scrie Agerpres.

”Dacă mai jucăm acest meci de câteva ori nu mai pierdem. Niciodată nu am venit aici ca să invoc scuze, nu am ce să le reproșez jucătorilor.

Am controlat jocul chiar și în inferioritate numerică, dar ei s-au apărat bine. Reacția pe care am văzut-o din partea jucătorilor mei după meci a fost cea mai importantă. Această înfrângere ne face mai puternici.

Nu era un meci pe care să-l pierdem. Repet, suntem puternici, împreună și o să ne revenim. Nu sunt prea multe de spus despre meciul de azi, am început bine, apoi devierea și cartonașul roșu pentru Olaru. Jucătorii au încercat până la final. Asta e.

Tavi Popescu are calitate, trebuie să-și revină. Tănase la fel, o să ajute echipa.

Sunt sigur că Olaru este foarte supărat pentru cartonașul roșu primit. Luăm fiecare meci în parte și trebuie să dăm totul în Europa”, a declarat Elias Charalambous la finalul partidei.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres
EXCLUSIV

Secretele titlului câştigat de Oţelul. Cum s-a obţinut performanţa istorică de la Galaţi

pixel