Superliga Romaniei De ce a căzut transferul lui Sidibe la FCSB. MM Stoica: „A avut prea multe pretenții”
Data publicării:
Patronii echipelor FCSB și FC U Craiova, Gigi Becali și Adrian Mititelu, s-au înțeles inițial în ceea ce privește transferul jucătorului originar din Coasta de Fildeș.

MM Stoica: „Cluburile erau înțelese, a avut prea multe pretenții”

Gigi Becali a confirmat transferul jucătorului celor de la FC U Craiova, Sekou Sidibe, la FCSB, în cursul zilei de miercuri. Patronul „roș-albaștrilor” viza, prin cooptarea lui Sidibe, consolidarea a două echipe la FCSB, una care să evolueze în campionatul intern, iar alta, în cupele europene.

Totuși, jucătorul ajuns la București a părăsit rapid Capitala, călătorind spre Craiova cu un tren CFR, lăsându-se să înțeleagă faptul că transferul nu s-a concretizat. Acest lucru a fost confirmat de Mihai Stoica, care a spus că jucătorul și apropiații săi au avut prea multe pretenții, astfel că mutarea rămâne „în aer”.

„Cluburile erau înțelese, a avut prea multe pretenții. Sunt foarte multe persoane imprevizibile în anturajul lui Sidibe. Nu am ce să detaliez. Deja trebuie să decidă Gigi pe cine scoate din lot. Mai trebuie unul care să nu aibă drept de joc în campionat.

Ce e sub vârstă și cei formați de club nu pot fi înlocuiți. Andrei Vlad e sub vârstă, dar e format de club. Nu știu ce să mai zic. Trebuie să alegi un jucător. Dacă mai vine unul, trebuie scoși doi”, a declarat MM Stoica, la Prima Sport 1.

Campioana en-titre a Superligii a încheiat deja două transferuri, cel al atacantului de la CFR Cluj, Daniel Bîrligea, și al fundașului Farului Constanța, Mihai Popescu.

Daniel Bîrligea, în vârstă de 28 de ani, a semnat un contract pe cinci ani cu FCSB și va primi 25.000 euro pe lună. Acesta are o clauză de reziliere de 15 milioane de euro în contract. El va purta tricoul cu numărul 9.

Mihai Popescu, în vârstă de 31 de ani, a semnat un contract valabil un an, cu posibilitatea prelungirii pentru încă un sezon. Acesta va purta tricoul cu numărul 17.

Campioana en-titre va evolua în Europa League, împotriva echipelor Manchester United, Glasgow Rangers, Olympiacos, PAOK, Midtjylland, Qarabag, RFS și Hoffenheim.


Programul complet al „roș-albaștrilor” în Europa League

FCSB - FC RFS, 26 septembrie, ora 22:00 - Arena Națională

PAOK FC - FCSB, 3 octombrie, ora 22:00

Rangers FC - FCSB, 24 octombrie, ora 22:00

FCSB - FC Midtjylland, 7 noiembrie, ora 19:45 - Arena Națională

FCSB - Olympiacos FC, 28 noiembrie, ora 22:00 - Arena Națională

TSG Hoffenheim - FCSB, 12 decembrie, ora 19:45

Qarabag FK - FCSB, 23 ianuarie 2025, ora 19:45

FCSB - Manchester United, 30 ianuarie 2025, ora 22:00 - Arena Națională

Gigi Becali îi dădea o șansă lui Sidibe

„Da, tată, da, am vorbit cu Adrian Mititelu și mâine îl iau și pe Sidibe. Vreau să fac două echipe, una pentru Europa și una pentru campionat și să-i spulber pe toți. Sidibe e un jucător interesant, îi dau o șansă.

Nu știu acum ce salariu o să-i dau, că n-am discutat. Dar o să-i dau un salariu mai mare decât are la Craiova. Dacă are 8.000 de euro la Craiova, îi dau 10.000. Vorbesc mâine și tot mâine îl semnăm pe băiat.

V-am spus, îmi pregătesc o echipă de Champions League. Nu s-a putut anul ăsta, o să atac Champions League și să defilez la anul. Să le arăt tuturor că Gigi Becali poate ajunge și în Champions League”, declara joi, Gigi Becali, pentru Fanatik.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Mircea Rednic, mulțumit de remiza UTA Arad - FC Hermannstadt

Echipa condusă de Mircea Rednic a terminat la egalitate...

Superliga Romaniei UTA Arad remizează pe teren propriu cu FC Hermannstadt

Partida dintre arădenii conduși de Mircea Rednic și...


DC Media Group Audience

logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Mircea Rednic, mulțumit de remiza UTA Arad - FC Hermannstadt

Echipa condusă de Mircea Rednic a terminat la egalitate...


logo icon Cele mai citite
Agerpres

Becali s-a decis. Patru fotbalişti ai campioanei, scoşi din echipă după remiza cu FCSB

Facebook FC Corvinul 1921 Hunedoara

Stadionul „Michael Klein” își schimbă denumirea! Ce nume va purta terenul echipei Corvinul Hunedoara

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a spus de ce Oţelul nu a mai făcut niciun transfer. Mesaj pentru jucători înainte de meciul cu Gloria Buzău

Sursa: Agerpres

Licitaţie internaţională pentru Dennis Man, anunţată de Corriere dello Sport. "Preţul începe de la 30 de milioane"

pixel