Superliga Romaniei De ce a plecat Karlo Muhar de la CFR Cluj. Cristi Balaj a lămurit situaţia fotbalistului
Data publicării:
Karlo Muhar a plecat de la CFR în Arabia Saudită, la Al-Orobah, chiar înaintea playoff-ului cu Pafos din Conference League. Cristi Balaj a explicat care a fost motivul transferului. 

”Legat de Muhar, dorința a fost să nu mai transferăm nimic, decât după play-off. El a vrut neapărat să plece. A zis că nu mai e apt din punct de vedere psihic și că vrea să plece. Nu am avut ce să facem în cazul ăsta.

La ce jucători s-au adus, nu avem cum să spunem că nu s-au făcut investiții și că nu s-a făcut tot posibilul pentru a accede în Conference.

În fotbal contează și adversarul. Contează bugetul pe care îl ai la dispoziție. Noi în paralel, am făcut achiziții de jucători, care au fost ulterior valorificați. Alții au cheltuit mai mult decât noi și au performanțe mai proaste”, a spus Cristi Balaj, la Fotbal Club.

Pentru Karlo Muhar, CFR Cluj a încasat 1,5 milioane de euro. În locul său a fost adus Damjan Djokovic, care a mai lucrat cu Dan Petrescu la CFR Cluj. Karlo Muhar a jucat în 6 partide pentru CFR Cluj în acest sezon şi a marcat 2 goluri. 

"Mulțumim pentru tot, Karlo Muhar!

Cluburile CFR 1907 Cluj și Al-Orobah au ajuns la un acord privind transferul definitiv al jucătorului Karlo Muhar la formația din prima ligă a Arabiei Saudite

Venit în Gruia în vara anului 2022, mijlocașul croat a bifat 97 de meciuri în tricoul alb-vișiniu, reușind să devină rapid unul dintre jucătorii de bază ai echipei noastre. Mai mult, din postura de mijlocaș defensiv, Muhar a reușit să marcheze 18 goluri, zece dintre ele chiar în stagiunea precedentă, fiind inclus de LPF în echipa ideală a sezonului 

Îți mulțumim, Karlo, pentru munca depusă la CFR Cluj și îți urăm mult succes la noua ta echipă", au transmis clujenii la despărţirea de mijlocaş. 

CFR pregăteşte despărţirea de alţi trei fotbalişti importanţi 

După ce Daniel Bîrligea a fost vândut la FCSB pentru 2 milioane de euro, iar Răzvan Sava a fost cedat la Udinese, în Serie A, CFR Cluj se pregăteşte să se mai despartă de trei jucători importanţi. 

"Kresic și Boben o să mai plece. Și Ajeti sper. Boben, Kresic și Ajeti cred că pleacă în Turcia. Pentru Ajeti avem interes din Arabia Saudită și Turcia. Nu mai discutăm de veniri, numai copii, tineret”, a declarat Nelu Varga pentru ProSport.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres
EXCLUSIV

Secretele titlului câştigat de Oţelul. Cum s-a obţinut performanţa istorică de la Galaţi

pixel