Fotbal De ce nu a continuat Juan Bauza în Superliga României. Mesajul fotbalistului, după transferul în Emirate
Data publicării:
Jucătorul argentinian se desparte de FC U Craiova, după trei ani în care a reușit să marcheze 16 goluri și alte 18 pase de gol.

Juan Francisco Bauza va evolua în următorul sezon sub formă de împrumut cu opțiune de cumpărare definitivă la clubul FC Baniyas din Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite.

Bauza a venit la FC U Craiova în urmă cu trei ani, pe 20 mai 2021, primul an al echipei de la revenirea în prima ligă. Jucătorul a devenit rapid un jucător important al clubului.

În cele trei sezoane petrecute la echipa olteană, Pepe a evoluat în 82 de partide oficiale, a marcat 16 goluri și a oferit 18 pase de gol.

El a condus echipa din postura de căpitan în 28 de partide în ultimii trei ani.

„Nu m-aș fi simțit comod să port tricoul altei echipe din România”

„Bună ziua tuturor. Ne aflăm la această frumoasă bază a clubului. Am vrut să fac acest video ca să îmi iau la revedere de la toți oamenii care m-au susținut din primul moment.

Au trecut trei ani din prima zi în care am venit și adevărul e că mă simt ciudat să îmi iau la revedere. S-au întâmplat lucruri frumoase, dar și mai puțin frumoase. Sezonul trecut am trecut printr-un moment dificil. A fost o situație cu adevărat nefericită.

Nu am nicio îndoială că echipa va reveni unde merită să fie pentru că este un club mare, pentru istorie, pentru fani. Suntem un club de primă ligă și, cu siguranță, vom reveni curând. Cum vă spuneam, voiam să îmi iau la revedere. Sunt fericit pentru că va fi un nou pas în cariera mea, dar totodată mă simt ciudat să schimb clubul după atâta timp petrecut aici.

În același timp, vreau să lămuresc anumite lucruri. E adevărat că am avut oferte de la cluburi din România, dar cum deja am vorbit cu patronul nostru, realitatea este că nu m-aș fi simțit comod să port tricoul altei echipe din România.

Este adevărat, am reprezentat cum am putut mai bine tricoul FC U și mă simt norocos pentru că am petrecut atât timp aici. Eu fac parte din familia FC U și voi face parte mereu, de aceea era dificil pentru mine să joc la alt club. Din acest motiv am luat decizia de a-mi continua cariera în altă țară, în Emirate. Este o oportunitate bună atât pentru mine, cât și pentru club.”, a declarat Juan Bauza.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Fotbal

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

pixel