Superliga Romaniei De ce nu a venit Louis Munteanu la FCSB? Gigi Becali a explicat motivul transferului la CFR Cluj
Data publicării:
Fotbalistul Louis Munteanu a fost transferat de către CFR Cluj, după ce mai multe cluburi din Superliga l-au dorit pe tânărul în vârstă de 22 de ani.

Dorit de mai multe cluburi din Superliga României, dintre care cluburile FCSB și Rapid București, Louis Munteanu a revenit în fotbalul românesc, în tricoul celor de la CFR Cluj.

Cu două săptămâni înaintea realizării anunțului de către clujeni privind cooptarea tânărului fotbalist, Gigi Becali era convins că Munteanu nu va ajunge la CFR Cluj: „Louis Munteanu nu o să meargă la CFR Cluj. Eu știu că nu o să fie la CFR Cluj. Nu va fi. E posibil să fie la Rapid. Am vorbit astăzi. E adevărat că CFR Cluj a contactat-o pe Fiorentina, dar nu va merge acolo.”, declara Becali, la „Fotbal Club”.

Gigi Becali spune că lui Louis Munteanu i-a fost frică de el

Patronul celor de la FCSB a vorbit despre refuzul lui Louis Munteanu de a ajunge la echipa „roș-albastră”, spunând frica de presiune este motivul pentru care fostul jucător al Fiorentinei a ales CFR Cluj în detrimentul FCSB.

„Jucătorii nu știu că e presiune la FCSB? Ce ai căutat?! Ce ai căutat dacă știi că e presiune?! Nu știai ca te fac praf dacă nu joci (n.r - referire la Marius Ștefănescu)?!

De exemplu, Louis Munteanu a fost deștept. A zis ‘nu mă duc, domnule! Nu rezist la presiune, acolo la tine’. Chiodi și Hagi mi-au spus că îi e frică (n.r lui Louis Munteanu să vină la FCSB). ‘Nu mă duc domnule la Becali, pentru că îmi e frică’.

Dacă îți e frică, la revedere! Să fii sănătos! Dacă nu ți-a fost frică și ai venit..atunci ține-te, tată! La mine nu există, ai văzut că Pantîru a stat doi ani jumătate și și-a luat banii. La mine nu există ca jucătorii să nu ia banii. Dacă omul are contract, trebuie respectat!”, a spus Gigi Becali la Fanatik Superliga.

 

Louis Munteanu: „Gigi Becali mi-a dat în urmă cu ceva timp telefoane, dar nu i-am răspuns”

Jucătorul în vârstă de 22 de ani a declarat că nu dorește să se implice în discuția care îl include pe patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, mărturisind că nu i-a răspuns acestuia la apelul telefonic.

„Când am văzut oferta lor, vă dați seama că am spus din prima ‘da’. Nu a depins doar de mine. Ei au plătit cel mai mult și așa cum am mai spus mă simt foarte bine aici și cu siguranță o să am evoluții foarte bune aici. Și el (n.r. - Neluțu Varga) a fost un factor principal, pot spune. L-am simțit cu adevărat că mă dorește aici. Am vorbit cu el, mi-a spus ce planuri are cu mine. Chiar mi-a făcut plăcere.

FCSB, în primul rând, nici nu a plătit bani pentru transfer. Au plătit bani, dar nu ca cei de la CFR Cluj. Oferta CFR-ului a fost mult mai mare. Gigi Becali mi-a dat în urmă cu ceva timp telefoane, dar nu i-am răspuns.

Sunt jucător profesionist, atât. (n.r. mesaj de la Farul, Gică Hagi?) Nu, nimic. Vorbisem înainte cu Mister. Mi-a spus ce aș vrea să fac, dar nu era încă oferta de la CFR Cluj atunci. Nu cred că m-aș fi întors la Farul. Era greu să mă întorc din nou acolo. 

(n.r. Pietro Chiodi) M-a ajutat, și-a făcut treaba și îi mulțumesc pe această cale. Nu mă interesează pe mine scandalul dintre agent și Gigi Becali”, a spus Louis Munteanu.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

pixel