Fotbal De ce nu investește Ion Țiriac în fotbal. „Nu poți să îl huidui”
Data publicării:
Afaceristul român a avut mai multe intenții de a investi în fotbal de-a lungul timpului, mai ales la clubul de fotbal Dinamo București.

Ion Țiriac, la vârsta de 85 de ani, continuă să investească și să ajute mai multe domenii ale sportului românesc. Cu toate acestea, fostul tenismen român nu a investit în fotbal, iar argumentele pentru care afaceristul s-a delimitat de acest sport au fost prezentate de Mitică Dragomir.

„Părerea mea este că nu i-a plăcut atmosfera de la fotbal. Pe Țiriac nu poți să îl huidui, mă mir cum au rezistat Șucu și nevasta lui. Am prevăzut că și echipa va cădea, după ce a plecat Bocciu arămas o facțiune care l-a tot înjurat.

Băi, țineți de Șucu, Becali, Neluțu Varga și Rotaru că ăștia țin fotbalul. Exemple sunt și primarii de la Galați, Cluj, Voluntari și Chiajna. Și cel de la Pitești bagă bani acum. Să nu mai dați în Dică că nu are nicio vină nici el și nici Coman.

E greu de făcut echipă, cu bani o să facă echipa bunicică. Părerea mea este că Țiriac nu a suportat atmosfera de la fotbal. Nu poți să îl huidui, este omul care ne-a demonstrat că din sportiv poți să ajungi miliardar.

A fost om serios, nu a avut procese. Dacă nu îi lauzi pe oamenii serioși... pe cine să mai lauzi?! Mă mir de ce frații Dedeman nu își iau o echipă. Cu 10 milioane ai buget să ții CFR Cluj. Nu cheltuiești 10 milioane, își vin trei, patru de la drepturile TV și două, trei din încasări”, a spus Mitică Dragomir, potrivit Fanatik.

Ion Țiriac, pasionat de fotbal

Ion Țiriac a explicat de ce nu a investit în fotbal, având dorința de a se implica la echipa din „Ștefan cel Mare”. Milionarul a declarat că nu se proiectează ca fiind implicat în mod direct în acest sport: „[..] nu sunt domnul Șucu, nu mă pricep la fotbal! Dacă ar fi de băgat bani într-o echipă de fotbal și dacă aș avea în spate pe un om care a fost acolo, ca Hagi, ca Lucescu, da!

Însă, eventual, să stau în tribună, să nu mă cunoască nimeni...Să mă bucur sau să plâng cu echipa... Dar e prea complicat! Ultrașii de o parte, pasionații de altă parte. Eu sunt pasionat de fotbal!”, spunea Țiriac, la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Fotbal

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres
EXCLUSIV

Secretele titlului câştigat de Oţelul. Cum s-a obţinut performanţa istorică de la Galaţi

pixel