Competitii Deces al unui jocheu italian, după o accidentare la cap. Sportivul a căzut de pe cal, în timpul unei curse
Data publicării:
În vârstă de doar 23 de ani, italianul Stefano Cherchi a decedat din cauza unei accidentări suferite la nivelul capului. Incidentul s-a desfășurat în urmă cu două săptămâni, decesul acestuia survenind miercuri, 3 aprilie.

Jocheul italian Stefano Cherchi a murit la vârsta de 23 de ani, la două săptămâni după ce a suferit o accidentare la cap în urma unei căderi de pe cal la o cursă care a avut loc în Australia, la Canberra, a anunțat miercuri Asociația Jocheilor din New South Wales, scrie Reuters.

Cherchi a suferit sângerări interne în urma incidentului din 20 martie și a fost transportat la spital, pentru îngrijiri medicale de urgență.

„Cu profundă tristețe, familia Cherchi a anunțat că iubitul său fiu, Stefano, a murit miercuri.”, a postat Asociația Jocheilor din New South Wales pe platforma de socializare X, fostă Twitter.

„Familia este foarte recunoscătoare pentru dragostea, rugăciunile și mesajele trimise din întreaga lume”, se arată în postare, potrivit Agerpres.

De asemenea, foarte multe persoane au ținut să transmită mesaje de condoleanțe familiei, după aflarea veștii.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Competitii

logo icon Articole similare

Handbal CSM București învinge CS Rapid în Liga Națională

Duelul dintre campioana CSM București și vicecampioana...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Când va fi oficializat transferul lui Lukas Zima la FCSB

FCSB s-a înțeles cu Petrolul Ploiești în privința...


logo icon Cele mai citite
Imagine de Phillip Kofler de la Pixabay

Adevărul despre Daniel Badislav, cel mai "greu" portar din lume, după ce s-a spus că a provocat demisia a 4 antrenori şi un atac de cord fatal altuia

Sursa: Agerpres

Ianis Stoica, declaraţie de dragoste pentru Rapid? Ce a spus atacantul naţionalei U21 după succesul cu Elveţia din Giuleşti

Agerpres

Marcel Puşcaş trage concluziile despre Dorinel Munteanu şi Daniel Pancu: Pudibonzi sunt, au fost şi vor exista

Agerpres

Dorinel Munteanu, declaraţii înainte de duelul cu U Cluj. A recunoscut că sunt întârzieri salariale la unii jucători, dar anunţă că nu există pericolul depunctării

pixel