Superliga Romaniei Declarație scurtă a lui Elias Charalambous, după eșecul de la Sibiu. Măldărășanu, mândru de calitatea jocului arătată de elevii săi
Data actualizării:
Data publicării:
FC Hermannstadt a primit vizita campioanei en-titre, scor 2-0, în a șaptea etapă a Superligii.

După ce a disputat șase meciuri în Superliga, FCSB se clasează pe penultimul loc, cu 5 puncte, singura echipă care se află în spatele campioanei en-titre fiind nou-promovata Gloria Buzău.

Înfrânt la Sibiu, antrenorul „roș-albaștrilor”, Elias Charalambous, a fost vizibil iritat de o întrebare care i-a fost adresată, spunând, de asemenea, că fiecare membru al clublui trebuie să se îmbunătățească, începând cu el însuși.

Elias Charalambous: „Ce, ar trebui să fiu fericit?!”

„(n.r. - V-am văzut la final foarte trist, mai trist decât în celelalte meciuri) Ce, ar trebui să fiu fericit?! Când pierd, sunt mereu la fel de trist. Nu știu ce-ai văzut, n-am fost mai trist azi ca altădată.

(...) După ce pierzi meciuri nu sunt foarte multe de spus. Suntem suparăți când pierdem și nu avem prea multe cuvinte. Trebuie să demonstrăm pe teren, orice am spune acum e degeaba.

Trebuie să avem o reacție în campionat, pentru că n-am început foarte bine, o știm. Începând cu mine, trebuie să ne îmbunătățim. Asta e tot.”, a declarat Elias Charalambous, vizibil iritat după meci.

Tehnicianul sibienilor s-a bucurat de victoria obținută în fața celor de la FCSB, mai ales că echipa lui Măldărășanu nu a avut un start extraordinar de campionat.

Marius Măldărășanu: „Meciul ăsta a fost câștigat cu inima”

„Un meci greu. La ei (n.r. FCSB) se vede că au calitate individuală. În prima repriză chiar am jucat fotbal. Golul acela marcat de noi, anulat cu VAR-ul... A fost off-side milimetric.

Am făcut un joc bun din punct de vedere combinativ. Asta trebuie să ne dea încredere. A doua repriză a fost normal ca ei să pună presiune. Am coborât un pic liniile în partea secundă. Meciul ăsta a fost câștigat cu inima.

Murgia, când a ajuns la noi, nu jucase la fostul club (n.r. Perugia), chiar dacă este un jucător bun. El era 'șesar' când a venit la noi, dar acum putem spune că este un 'optar'. Eu îl văd la orice echipă din SuperLigă. Are calitate, e profesionist. Are foarte multă încredere în el.

Oricum, el nu șutează cât ar trebui să șuteze, în unele situații favorabile. Este un jucător care a crescut foarte mult. Ajută foarte mult echipa. Sper să îl țină Dumnezeu sănătos! 

Ianis e și el bine. E printre puținii underi buni din țară. Dacă s-ar scoate regula cu U21, el ar juca la Hermannstadt ca senior. Știe asta foarte bine. Are momente când în unele meciuri nu face ambele faze. Per total, este bine la momentul ăsta.

Am vrut să joc cu aceeași echipă cu care am jucat și la Farul. Ei trebuie să fie pregătiți. Trebuie să punem mai mult suflet și astăzi (n.r. duminică) chiar am pus”, a declarat Marius Măldărășanu, la flash-interviu.

Rezultatele echipei FC Hermannstadt, în primele șapte etape ale Superligii

FC Hermannstadt - Universitatea Craiova, scor 0-0

„U” Cluj - FC Hermannstadt, scor 3-1

FC Hermannstadt - Unirea Slobozia, scor 1-1

Oțelul Galați - FC Hermannstadt, scor 1-0

FC Hermannstadt - FC Botoșani, scor 2-1

Farul Constanța - FC Hermannstadt, scor 3-2

FC Hermannstadt - FCSB, scor 2-0


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres
EXCLUSIV

Secretele titlului câştigat de Oţelul. Cum s-a obţinut performanţa istorică de la Galaţi

pixel