Fotbal Denis Alibec, apărat de mama sa: „Atunci nu am fost de acord!”
Data publicării:
Fotbalistul român Denis Alibec este liber de contract în acest moment.

În urmă cu două zile, impresarul Giovanni Becali a declarat că el a fost cel care l-a ajutat pe Denis Alibec să ajungă să evolueze în Serie A, dar cariera acestuia nu a urmat o pantă ascendentă, ulterior jucând pentru mai multe cluburi din Superliga sau alte echipe din Turcia, Grecia și Qatar.

Becali a declarat că mama lui Alibec, Emilia Stroe, s-ar fi implicat prea mult în cariera fotbalistului, luând deciziile în numele fiului său ori sfătuindu-l în prea multe cazuri: „Puțin dezordonat cu cariera lui și cred că probabil și influența mamei lui l-a făcut să bată pasul pe loc. Normal că i-a vrut binele, dar dacă știe că au fost niște oameni alături de el care i-au vrut binele... Când intervin părinții, e o problemă.”, a declarat Ioan Becali.

„Eu, ca mamă, am făcut tot ce am crezut”

Emilia Stroe, mama jucătorului român în vârstă de 33 de ani, a spus că Giovanni Becali face afirmații mincinoase privind nivelul implicării sale, ea având un cuvânt de spus doar în momentul în care Alibec a revenit de la KV Mechelen.

„Face public niște afirmații mincinoase. Și-a arogat niște merite pe care nu le are. Transferul la Inter a fost făcut de un alt agent sloven. Colabora în România cu Cristi Buturugă. A spus că l-a debutat Mourinho și că a avut și el un merit.

În 2009, Denis a fost luat de Mourinho la un amical și în 2010 a fost debutat de Rafa Benitez. Atunci, domnul Giovanni nu era impresarul lui. Am semnat cu el în 2011. Am să regret toată viața că am făcut asta. O lună de zile am insistat că nu vreau. De acolo a început declinul lui Denis. Eu, ca mamă, am făcut tot ce am crezut.

Nu m-am băgat niciodată în transferuri. Denis a hotărât dacă vrea sau nu. Eu m-am băgat când a venit de la Mechelen în țară. Atunci nu am fost de acord. Voiam să meargă la Viitorul.

Eu nu am spus niciodată că eu am fost îngerul. Bologna a vrut să îl dea în Serie B, dar a venit la insistențele lui Giovanni la Astra. Eu voiam să rămână în Italia, nu să se întoarcă”, a declarat Emilia Stroe, potrivit digisport.ro.

Denis Alibec a făcut parte din lotul echipei naționale la EURO 2024, fiind liber de contract. Jucătorul român s-a despărțit de echipa Muaither SC, după ce aceasta a retrogradat în liga a doua de fotbal.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Fotbal

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres

Oțelul Galați - CFR Cluj se amână din nou. Când se joacă FC Botoșani - FCSB

FOTO: DC News
BREAKING NEWS

Simona Halep, eliminată de la WTA Hong Kong în optimi. Fără speranţe în faţa Annei Blinkova

Facebook SC Oțelul Galați

Ce spune Dorinel Munteanu despre ultimele două transferuri la echipă

Agerpres

Liviu Ungurean, mesaj clar pentru publicul de pe Giuleşti: Nu suntem suporteri pentru cupe şi flori

pixel