Echipa nationala Denis Drăguş, avertizat că ar putea fi cedat de Trabzonspor. Chiar antrenorul a tras semnalul de alarmă
Data publicării:
Denis Drăguş s-a transferat la Trabzonspor în această vară, de la Standard Liege, după ce în ultimul sezon a fost împrumutat la Gaziantep, însă ar putea fi cedat de noua sa echipă. 

Antrenorul Senol Guneş a fost cel care l-a avertizat public pe Denis Drăguş, după evoluţia din ultima etapă. Trabzonspor a remizat, 2-2, cu Kayserispor, într-un meci în care Drăguş a fost titular, dar nu a avut o evoluţie notabilă. 

”I-am spus și eu: ’Ai talent, forță fizică și viteză’. Dacă s-ar fi folosit de aceste lucruri în acest meci, ar fi marcat. Uneori face unele mișcări diferit.

După părerea mea, el poate juca extremă dreapta, extremă stânga, atacant central, orice poziție, dar atunci când nu are entuziasm, nu este în joc oriunde ar juca. Nu îmi este clar ce face, dar se descurcă bine în situațiile de doi contra unu.

El are ocazii, dar dacă are zece ocazii, ar trebui să transforme cinci dintre ele în gol. El nu a avut succes cu niciuna. Dacă nu va face asta, va fi o furtună pentru el în timpul meciului. Dacă se va descurca, nu aș renunța la el.

Ca atacant central, este un fotbalist dinamic. El știe că fie va munci din greu pentru a ieși din această situație negativă și pentru a nu-și mai face griji deloc, fie nu va mai fi aici”, a spus antrenorul lui Trazbonspor, Senol Gunes.

Nu e prima dată când Drăguş e criticat public de antrenorul său.

În derby-ul Turciei, Trabzonspor - Beşiktaş, Denis Drăguş a început ca rezervă, dar a fost introdus în repriza a doua pe teren. Evoluţia sa a fost însă sub aşteptări, iar antrenorul lui Trabzonspor a decis să îl înlocuiască pe atacantul român până la final. 

"Drăguș a fost deconectat de la meci! Am decis după ceva timp să îl scot. Putem privi evoluția lui ca pe un eșec", a transmis antrenorul Senol Gunes. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Echipa nationala

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

Agerpres

Raul Rusescu o vede pe Oţelul în playoff. Echipele care nu au nicio şansă

pixel