Fotbal Denis Drăguș nu și-a invitat părinții la nuntă. Relația dintre cei trei nu s-a îmbunătățit nici după EURO 2024
Data publicării:
Fotbalistul român celebrează astăzi o ocazie specială, ziua în care se căsătorește cu partenera sa, Vanessa, alături de care are și doi copii.

„Tricolorul” Denis Drăguș a avut o prestație foarte bună la EURO 2024, fiind titular în echipa națională a României. Acesta a reușit să marcheze în meciul contra Ucrainei, scor 3-0.

În afara carierei sale sportive, jucătorul român nu se bucură de o relație bună cu părinții săi, întrucât acesta a rupt orice fel de comunicare cu ei. Tatăl fotbalistului a descris faptul că relația cu fiul său s-a răcit în urmă cu șase ani, din cauza faptului că partenera sa, Vanessa, nu era acceptată de către aceștia. Mai mult decât atât, părinții lui Denis nu și-au întâlnit nici cele două nepoate.

Întrucât părinții nu au mai putut dialoga prin nicio metodă cu Denis, tatăl fotbalistului a decis să îi transmită un mesaj, explicând circumstanțele care au dus la situația în care se află în acest moment.

Astăzi, 10 iulie, fotbalistul român are programată nunta alături de Vanessa, nașul fiind chiar antrenorul Marius Șumudică, dar părinții săi nu au fost invitați.

„Am fi meritat și noi măcar atât”

„Vreau măcar să știe toată lumea că am stat cu el acolo, la Ovidiu, și că ne-am dorit enorm să devină fotbalist. Nu știu cât e de bine că ieșim în presă, dar altfel nu pot ajunge la Denis. Și vreau doar să știe el și să știe toată lumea că îl iubim și eu, și mama lui! Și am suferit, am plecat de acasă într-o altă localitate pentru trei, patru ani de zile ca să-mi fac datoria de părinte. Asta să știe lumea sportului!

Eu mi-am făcut datoria de părinte. Și am făcut totul cu banii mei. Ar fi fost frumos ca acum să fi spus atât: 'Mulțumesc, părinții mei!'. Să ne fi mulțumit și nouă, nu numai soției. Nu cred că i se producea vreun accident la gură dacă ne-ar fi mulțumit și nouă după meciurile de la EURO. Am fi meritat și noi măcar atât.”, a spus Mihai Drăguș.

„A intervenit fata asta care l-a schimbat la 180 de grade”

În continuare, tatăl lui Denis a povestit cum s-a ajuns ca el, alături de soția sa, să nu mai fie contactați de către fotbalist: „De când Denis avea 19 ani. Atunci l-a chemat Contra la naționala de seniori, la meciul cu Serbia. Atunci ne-am trezit că fata asta s-a mutat la el. El a locuit în Academia Hagi până în clasa a 12-a, apoi a luat Bac-ul și i-am închiriat un apartament în Mamaia.

Noi. Adică eu, pe banii mei, nu pe banii altora. Probabil că atunci s-a produs ruptura. Sunt multe de povestit, dar nu vreau să fac cancan, vreau doar să transmit un mesaj care să ajungă la fiul nostru pe care îl iubim.

A intervenit fata asta care l-a schimbat la 180 de grade. Din copilul ăla cuminte și ascultător n-a mai fost același. Puteți să-i întrebați pe antrenorul lui de la juniori, pe bucătarul lui, pe Zoli Iașko și să vedeți ce fel de copil era Denis. N-a mai fost la fel. Asta este, s-au șters cu buretele toate. Atât așteptam și noi, un 'mulțumesc!'.”, a mai spus tatăl lui Denis Drăguș, pentru Fanatik.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Fotbal

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

pixel