Fotbal Denis Hrezdac pleacă de la Corvinul Hunedoara
Data publicării:
Corvinul Hunedoara pierde un fotbalist important după eliminarea din cupele europene. Denis Hrezdac face pasul spre Liga 1. 

"Sosit vara trecută la Hunedoara, sub formă de împrumut de la UTA Arad, Denis Hrezdac a fost rechemat la gruparea din Superligă, astfel că va face pasul spre primul eşalon, chiar în aceste zile!

Denis a fost unul dintre jucătorii de bază ai echipei noastre şi a bifat într-un singur sezon 34 de meciuri, între campionatul ligii secunde și Cupa României, înscriind și patru goluri. A jucat și în toate cele șase partide europene, FC cu Paksi și NK Rijeka, în preliminariile Europa League și cu FC Astana, în preliminariile Conference League, totalizând peste 500 de minute în campania europeană.

Mulţumim pentru tot ce ai realizat la Hunedoara şi multă baftă în tricoul noii tale echipe!  Să ne întâlnim, cât mai curând, în prima ligă!", au transmis cei de la Corvinul. 

Hrezdac este al patrulea jucător care părăseşte Corvinul după eliminarea din cupele europene, după Roger Junior, Desley Ubbink şi Sergiu Buş. 

Corvinul Hunedoara poate promova în Superliga!

Clubul de fotbal Corvinul Hunedoara poate promova în Liga 1, după ce FRF a anunțat oficial faptul că schimbarea formei de organizare a fost aprobată. Hunedorenii și-au schimbat statutul juridic, din cel de drept public în cel de drept privat, astfel că vor putea să evolueze în Superliga din stagiunea următoare, dacă aceștia reușesc promovarea.

"Direcția juridică a FRF constată că sunt îndeplinite cerințele regulamentare, motiv pentru care acordă aviz favorabil pentru cesionarea activității sportive și a dreptului de participare în competițiile fotbalistice de la Clubul Sportiv Corvinul 1921 Hunedoara, cu sediul în municipiul Hunedoara, str. Mihai Viteazu nr. 6A, județul Hunedoara, către Asociația Club Sportiv F.C. Corvinul Hunedoara 1921, cu sediul în municipiul Hunedoara, bdul. Libertății, nr. 17, județul Hunedoara”, scrie în comunicatul emis de FRF.

După decizia FRF, denumirea clubului hunedorean va fi ACS FC Corvinul Hunedoara 1921.

Răzvan Burleanu dădea asigurări că FRF va face totul pentru ca hunedorenii să poată lupta la promovare 

"Trebuie să recunoaștem că suntem impresionați de parcursul Corvinului Hunedoara din ediția precedentă din Cupa României și de calificarea în turul doi preliminar din Europa League.

Ca urmare a inechității determinate de prevederile legislației interne, aceeași prevedere care nu permite clubului Steaua București să promoveze, Comitetul Executiv a luat decizia astăzi de a amâna primele două etape ale Corvinului Hunedoara din noul sezon astfel încât clubul să își poată schimba forma de organizare dacă se va opri în turul trei din Conference League înainte de începerea competiției.

Dacă clubul va continua seria rezultatelor pozitive în Europa, atunci ne vom așeza din nou la masa cu reprezentații clubului și cei din UEFA”, spunea președintele FRF, Răzvan Burleanu, despre Corvinul.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Fotbal

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres
EXCLUSIV

Secretele titlului câştigat de Oţelul. Cum s-a obţinut performanţa istorică de la Galaţi

pixel