Echipa nationala Dennis Man, analizat de Adrian Mutu: „E la început, nu a reușit nimic momentan”
Data publicării:
Antrenorul Adrian Mutu a explicat cum a evoluat Dennis Man, din perioada în care îl conducea la echipa națională U21.

„Tricolorul” Dennis Man a reușit să deschidă scorul în partida dintre Kosovo și România, scor 0-3, confirmând astfel forma de senzație în care se află. Jucătorul în vârstă de 26 de ani a început excelent sezonul la echipa de club Parma, marcând două goluri în trei partide (scor 1-1 cu Fiorentina și 2-1 cu AC Milan).

Antrenorul Adrian Mutu l-a complimentat pe internaționalul român, spunând că i-a observat evoluția din ultimii ani, în condițiile în care Man i-a fost elev la echipa națională U21.

„Man este într-o formă extraordinară, a crescut fizic”

„E la început, nu a reușit nimic momentan. Aveam încredere în Dennis Man, la U21 l-am ajutat să își corecteze puțin jocul pentru căînainte prefera banda. Acum am văzut niște mișcări interesante și nu numai la națională, ci și în Italia.

Atacă spațiile din spate fundașilor centrali, venind din partea dreaptă. E marcă înregistrată cu Mihăilă, care intră din partea stângă, cu mingi printre din partea lui Mihăilă. Man este într-o formă extraordinară, a crescut fizic.

Îl văd mult mai compact, mult mai solid la nivel de forță și asta se vede și în viteza pe care o declanșează când pleacă de pe loc. Se vede că are zvâcul ăla. Este într-o formă bună, are margini de creștere pentru că este încă tânăr”, a spus Adrian Mutu, fostul selecționer al echipei naționale de fotbal U21.

Dennis Man, aflat în cea mai bună perioadă din carieră

„Sunt bine, fericit, mă bucur că am reușit să câștigăm astăzi. Ce pot spune mai mult? Trebuie să ne pregătim pentru al doilea meci. Nu cred că a fost mai dificil decât data trecută, pentru că atunci nu prea reușeam să jucăm fotbal. Ne aducem aminte că era mai multă apă. Dar știam că vom întâlni o echipă agresivă, care joacă cu publicul de partea lor.

Știam ce avem de făcut. Chiar dacă nu am avut foarte mult timp de pregătit, nea' Mircea ne-a ajutat mult și cred că astăzi am făcut o partidă bună. De schimbat nu cred că a apucat să schimbe prea mult, dar am mai spus, experiența dânsului… doar atât, când este în vestiar trebuie să ai respect și să fii atent. Cred că fiecare dintre noi are un respect mare față de el și suntem fericiți.

Va fi greu, am început bine, cu dreptul. Asta ne-am propus. Veneam de la Campionatul European, am trecut printr-un moment bun ca echipă și azi cred că am câștigat pe merit.

(Incidente pe final…) E frustrant când pierzi acasă cu 0-3 e normal să fie frustrare, dar important este ca noi să ne vedem de treaba noastră. (Te-ai accidentat?) Sunt bine, am primit o lovitură, dar sunt bine.”, a spus Dennis Man, după meciul împotriva Kosovo.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Echipa nationala

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres
EXCLUSIV

Secretele titlului câştigat de Oţelul. Cum s-a obţinut performanţa istorică de la Galaţi

pixel