Fotbal international Dennis Man, cel mai bun atacant din Serie A. Internaționalul român, inclus și în echipa etapei
Data publicării:
Fotbalistul român Dennis Man (26 de ani) traversează cea mai bună perioadă a carierei sale.

Dennis Man e cel mai bun atacant din Serie A

Dennis Man, internaționalul român al echipei Parma, este cel mai bun atacant din Serie A după cinci etape, pe baza notelor primite din partea site-ului TuttoMercatoWeb.

Media notelor primite de Dennis Man este 6,70. Atacantul a reușit două goluri în cele cinci etape din Serie A. Dennis Man este urmat de coechipierul său Ange-Yoan Bonny, cu o medie de 6,60. Top 5 este completat de Mateo Retegui (Atalanta), Marcus Thuram (Inter Milano) și Duvan Zapata, care au o medie a notelor de 6,50.

Dennis Man intră în echipa campionatului, alcătuită pe baza aceluiași criteriu. Componența echipei este următoarea: Alex Meret (Napoli) 6,70 - Andrea Cambiaso (Juventus Torino) 6,50, Gleison Bremer (Juventus Torino) 6,40, Ardian Ismajli (Empoli) 6,60, Federico Dimarco (Inter Milano) 6,60 - Liam Henderson (Empoli) 6,30, Adrian Bernabe (Parma) 6,40, Yilber Ramadani (Lecce) 6,30, Christian Pulisic (AC Milan) 6,60 - Ange-Yoan Bonny (Parma) 6,60, Dennis Man (Parma) 6,70.

În clasamentul Serie A, nou-promovata Parma, la care mai joacă un internațional român, Valentin Mihăilă, este pe poziția a 14-a, cu 5 puncte, scrie Agerpres.

Giovanni Becali spune că Dennis Man e fericit și calm 

Impresarul lui Dennis Man, Ioan Becali, a declarat pentru calcionline.com că jucătorul român se află într-o perioadă foarte bună a carierei sale, iar faptul că a semnat un contract până în anul 2027 cu echipa italiană îl face să își păstreze calmul, ceea ce se observă și în evoluțiile din teren.

„Man și-a prelungit contractul pentru liniștea lui și pentru antrenorul Pecchia, care l-a dus în vârf de formă. Man e fericit și calm. Când îi dai mingea în bandă, nu stai cu emoții că o va pierde”, a declarat Giovanni Becali.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Fotbal international

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres

Au fost publicate deciziile Comisiei de Disciplină din cadrul FRF

Agerpres

Marius Șumudică a prefațat meciul Rapid - Oțelul. Ce nemulțumiri are în Cupa României

Agerpres

Cum prefațează Zeljko Kopic meciul cu FC Botoșani

Facebook SC Oțelul Galați

La ce se așteaptă Dorinel Munteanu în meciul Rapid - Oțelul Galați. Grupa din Cupa României, echilibrată

pixel