Fotbal international Dennis Man, gol şi pasă de gol pentru Parma în meciul cu Brescia. Jurnaliştii italieni îl laudă pe român
Data publicării:
Dennis Man şi Valentin Mihăilă au fost titulari la Parma în victoria cu Brescia, scor 2-0, din deplasare. 

"De neprins, la propriu, când mingea e în joc. A trecut de adversari cu uşurinţă, a înscris, şi s-a înţeles de minune cu Bernabe pentru o nouă pasă de gol. A găsit spaţiile de mai multe ori în spatele apărării adverse şi şi-a pus coechipierii în faţa portarului. Când joacă aşa, e devastator", au scris cei de la Parma Live, care l-au notat cu 7,5 pe român. 

Valentin Mihăilă, pe de altă parte, a primit nota 6,5. 

"A început mai lent, mai ales pentru că Parma joacă mai mult pe dreapta. Apoi a intrat în centrul atacului şi a început să strălucească, găsind soluţii de mai multe ori. Un meci bun, în care i-a lipsit doar pragmatismul pe ultimii metri. A fost schimbat în minutul 68", au mai scris italienii. 

În urmă cu trei zile, Dennis Man a făcut un alt meci mare 

Internaţionalul român Dennis Man a contribuit cu un gol şi două pase decisive în victoria cu 3-1 obţinută de Parma în meciul de acasă cu Ternana, sâmbătă, în etapa a 18-a din Serie B, divizia a doua a campionatului de fotbal al Italiei.

Oaspeţii au deschis în minutul 8 prin Antonio Raimondo. Dennis Man a egalat după numai două minute şi a pasat la golurile lui Wylan Cyprien (52) şi Adrian Bernabe (55). Graţie acestui rezultat, Parma şi-a consolidat poziţia de lider.

În clasament, Parma, cu 38 de puncte, este urmată de Venezia, 34 p, Cremonese, 32 p, Como, 32 p, Cittadella, 32 p etc. Palermo este pe locul 7, cu 29 de puncte, scrie Agerpres.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Fotbal international

logo icon Articole similare

Fotbal international AS Roma l-a dat afară pe Daniele de Rossi

AS Roma a rămas fără antrenor, după ce conducerea a...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...


logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Raul Rusescu o vede pe Oţelul în playoff. Echipele care nu au nicio şansă

pixel