Fotbal international Dennis Man și Valentin Mihăilă, assist-uri în meciul Parma - Udinese. Înfrângere pe teren propriu cu 2-3, însă
Data actualizării:
Data publicării:
Internaționalii români au făcut din nou diferența pentru echipa celor de la Parma, formație care a condus în meciul de luni seară cu 2-0, în fața celor de la Udinese.

Parma a fost învinsă acasă de Udinese cu scorul de 3-2, deși a condus cu 2-0, prin goluri marcate după assist-uri furnizate de românii Valentin Mihăilă și Dennis Man, luni seara, în etapa a patra a primei ligi italiene de fotbal.

Parma a deschis scorul rapid, prin fundașul Enrico Del Prato (2), din pasa lui Mihăilă, iar francezul Ange-Yoan Bonny (43) a majorat diferența, din pasa lui Man.



Udinese a făcut o repriză secundă de excepție, reducând din handicap prin Lorenzo Lucca (49), apoi a egalat prin francezul Florian Thauvin (68), cel care a marcat și golul victoriei (77), după ce gazdele au rămas în zece, belgianul Mandela Keita primind al doilea cartonaș galben în min. 73.

Man a fost înlocuit în minutul 70, iar Mihăilă în min. 66, în timp ce portarul Răzvan Sava a fost rezervă la Udinese, scrie Agerpres.

În primele două meciuri în Serie A, Dennis Man a reușit să înscrie de două ori, atât în meciul împotriva Fiorentinei, scor 1-1, respectiv în partida cu AC Milan, scor 2-1.

Și Valentin Mihăilă a avut ocazii de a marca pentru italienii de la Parma, dar fără succes. Românul „a spart gheața” în acest sezon pentru echipa națională de fotbal a țării noastre, reușind să înscrie în meciul cu lituanienii, scor 3-1 pentru „tricolori”.

Dennis Man va fi transferat pentru 75 de milioane în doi ani

„(n.r. – Mitică Dragomir a zis că Man se vinde cu 75 de milioane de euro în doi ani) E adevărat. Man d-asta a și prelungit cu Parma. Pentru liniștea lui, pentru acest antrenor Pecchia, care pe lângă faptul că l-a adus pe Man la apogeul lui, pe Mihăila l-a adus de jos, descurajat și a jucat cu el titular aproape toate meciurile.

Uitați-vă la Mihăilă, care la un moment dat alerga înaintea mingii. Acum Mihăilă a pus mușchi la spate, la pulpe. Vine în centru, se schimbă dreapta-stânga. Nu mai e jucătorul ăla căruia îi dai mingea pe bandă să fugă. Participă la toate fazele și ați văzut de unde a dat bara, din poziție centrală.

(n.r. – Dacă joacă așa, vin oferte grele la iarnă?) Nu e vorba la iarnă. Ei au trei ani cu Parma. Dacă Parma va avea oferte spectaculoase, 30-40 de milioane de euro, milioane pentru jucători, dar Parma trebuie să își asigure locul în Serie A.

Are cea mai tânără echipă din Italia. E ca echipa noastră națională. Tânără, acum se formează. La Parma, dacă propui un jucător de 29 de ani, care a dat 30 de goluri, nu-l ia”, a declarat Giovanni Becali, potrivit Fanatik.

Cota de piață pe site-ul de specialitate transfermarkt a lui Dennis Man este de 10.000.000 de euro. Acesta mai are contract cu Parma până în vara anului 2027. 


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Fotbal international

logo icon Articole similare

Fotbal international AS Roma l-a dat afară pe Daniele de Rossi

AS Roma a rămas fără antrenor, după ce conducerea a...



logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres

Becali s-a decis. Patru fotbalişti ai campioanei, scoşi din echipă după remiza cu FCSB

Sursa: Agerpres

Licitaţie internaţională pentru Dennis Man, anunţată de Corriere dello Sport. "Preţul începe de la 30 de milioane"

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

pixel