Superliga Romaniei Dennis Politic a ales stadionul Giuleşti când a fost întrebat unde a văzut ce mai ostilă atmosferă
Data publicării:
Dennis Politic, jucătorul lui Dinamo, a ales stadionul Giuleşti când a fost întrebat unde a avut parte de cea mai ostilă atmosferă. 

"Sincer, sezonul trecut în Giuleşti mi s-a părut destul de greu. Şi am şi pierdut", a declarat Dennis Politic în cadrul podcastului Fotbal cu Xbraker. 

În acel meci, Dinamo a fost învinsă cu 4-0 în Giuleşti, pe 1 septembrie 2023. Golurile rapidiştilor au fost marcate de Răzvan Oaidă, Claudiu Petrila şi Albion Rrahmani (x2). Dinamo a pierdut şi returul de pe Arena Naţională, scor 1-2, contra celor de la FC Rapid. Cele două echipe nu s-au mai întâlnit în alte meciuri sezonul trecut, după ce Rapid a intrat în playoff, iar Dinamo s-a zbătut în playout pentru salvarea de la retrogradare, obţinută în urma barajului cu Csikszereda, scor general 2-0. 

În derby-ul de pe Giuleşti din acest sezon, încheiat cu scorul de 1-1, Dennis Politic nu a jucat din cauza unei accidentări. Acesta poate reveni în echipa "câinilor" la meciul cu Oţelul Galaţi, din etapa a X-a. 

”Dennis Politic și Petru Neagu au început antrenamentele cu echipa de la începutul acestei săptămâni, fac antrenamente normale cu echipa. Despre ceilalți jucători, avem încă două zile până la meci, vom vedea situația lor și vom decide mâine.

Mâine mai avem un antrenament, până la începerea meciului avem mai mult de 48 de ore. Avem mai mult decât suficient timp să găsim cea mai bună soluție posibilă pentru acest meci”, a spus antrenorul lui Dinamo, Zeljko Kopic, la conferința de presă. 

Dennis Politic a venit la Dinamo în vara anului trecut. Anterior, acesta a jucat la Bolton Wanderers, Salford City, Port Vale şi Cremonese. În acest sezon, a fost inclus în echipa etapei a IV-a, după ce a marcat o dublă împotriva celor de la Gloria Buzău, în meciul câştigat de echipa sa, Dinamo Bucureşti, cu 4-1. În acea partidă, a fost şi căpitanul lui Dinamo. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...


logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Licitaţie internaţională pentru Dennis Man, anunţată de Corriere dello Sport. "Preţul începe de la 30 de milioane"

Agerpres

Becali s-a decis. Patru fotbalişti ai campioanei, scoşi din echipă după remiza cu FCSB

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

pixel