Superliga Romaniei Dican, Florescu şi Mailat vor pleca de la FC Botoşani dacă echipa retrogradează. Valeriu Iftime a făcut anunţul
Data publicării:
Valeriu Iftime, finanţatorul celor de la FC Botoşani, a spus că mai mulţi jucători vor pleca de la echipă în cazul în care se va ajunge la retrogradare la finalul sezonului. 

"Vă dați seama că nu îmi convine deloc situația. Mă gândesc cu groază la Liga 2, dar totuși nu vom ceda lupta. De ce mă gândesc cu groază la Liga 2? Nu e ușor să ai in echipă fotbaliști precum Florescu, Mailat si Dican și să riști apoi să nu te alegi cu nimic de pe urma lor dacă noi vom pica in Liga 2. Nu am discutat nimic cu cineva de la Farul. Zvonuri de pe la unul sau altul, că pe Dican îl cam vor cei de la Farul am auzit și eu. Dar pe mine nu m-a căutat nimeni. Oricum, voi încerca să obținem și noi ca și club ceva de pe urma lui Dican și Florescu, dar e clar că ei nu vor mai rămâne la Botoșani daca noi vom pica în Liga 2. E cazul și lui Mailat, iar cu el chiar că am avut un ghinion teribil. 

Voi încerca pe cât pot eu de mult să obținem ceva pe jucătorii ăștia cu cotă mai mare, dar prea multe nu voi avea de făcut dacă vom pica în Liga 2. Însă, până atunci voi căuta unele variante.

A, un lucru este foarte clar pentru mine. Dacă noi vom pica în Liga 2, atunci eu voi pleca de la FC Botoșani. Și să nu credeți că îmi voi lua jucăriile și voi pleca cu ele acasă. Voi pleca de la Botoșani direct cu mâinile în buzunare. Nu voi pleca cu nimic de la acest club. Eu sunt principalul vinovat de situația în care am ajuns. Iar dacă vom retrograda, tot eu o să fiu principalul vinovat deoarece am făcut câteva greșeli foarte mari", a declarat Valeriu Iftime pentru Prosport

În ultima etapă, FC Botoşani a pierdut şansa de a urca pe penultima poziţie în clasament, după ce a fost învinsă de Hermanstadt cu 2-0. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...


logo icon Cele mai citite
Agerpres

Becali s-a decis. Patru fotbalişti ai campioanei, scoşi din echipă după remiza cu FCSB

Sursa: Agerpres

Licitaţie internaţională pentru Dennis Man, anunţată de Corriere dello Sport. "Preţul începe de la 30 de milioane"

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

pixel