Superliga Romaniei Dina Grameni a povestit cum s-a făcut transferul la Rapid. "Eram în sala de forţă când am aflat"
Data publicării:
Constantin Dina Grameni a semnat cu FC Rapid pe 3 ani, cu opţiune de prelungire a contractului pentru încă un an. Mijlocaşul venit de la Farul Constanţa a povestit cum s-a realizat transferul. 

Mijlocaşul a primit oferta la o zi după meciul naţionalei U21 cu Muntenegru, câştigat de elevii lui Daniel Pancu cu 1-0 la Târgovişte. 

"A doua zi după meciul cu Muntenegru eram în sala de forţă şi a venit Rareş Pop cu telefonul la mine. Am văzut numele domnului Şucu acolo. M-a întrebat dacă vreau să vin la Rapid, că sunt dorit aici. I-am zis că am nevoie de puţin timp să mă gândesc, nu puteam să spun DA din prima. Am vorbit cu familia mea, cu agentul meu. Toţi cu care am vorbit mi-au spus să nu stau pe gânduri, să mă duc la Rapid, pentru că fac pasul corect. Eu în proporţie de 95% decisesem deja că vreau să vin. După câteva ore l-am sunat pe domnul Şucu şi i-am zis că vreau să vin la Rapid", a declarat Dina Grameni pentru site-ul clubului. 

Clubul de fotbal Rapid București l-a transferat pe mijlocașul Constantin Grameni de la Farul Constanța, pentru 400.000 de euro, a anunțat, duminică, gruparea din Giulești pe site-ul său oficial.

În vârstă de 21 de ani, Grameni a semnat un contract valabil timp de trei ani, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon, constănțenii având și procente dintr-o tranzacție ulterioară.

Cel poreclit „Dina” a început fotbalul la Academia lui Gheorghe Hagi, evoluând la seniori doar pentru Farul Constanța, acolo unde a fost și căpitan de echipă.

În palmares, Grameni are un titlu de campion, cu Farul, avându-i atunci printre coechipieri pe Marian Aioani și Andrei Borza, jucători transferați ulterior la Rapid.

El a transmis un mesaj tuturor giuleștenilor, înainte de primul meci în tricoul alb-vișiniu:

„Salut Rapidiști,

Sunt Dina Grameni și sunt extrem de fericit că am semnat cu Rapid București. De abia aștept să încep munca în alb-vișiniu. Aștept cu nerăbdare primul meci pe Giulești, într-o atmosferă superbă.

Hai Rapid!”


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres
EXCLUSIV

Secretele titlului câştigat de Oţelul. Cum s-a obţinut performanţa istorică de la Galaţi

pixel