Superliga Romaniei Dinamo, aproape de un transfer uriaş. Andrei Nicolescu, declaraţii în exclusivitate pentru DCSport.ro. Câţi jucători mai vin în Ştefan cel Mare
Data publicării:
Dinamo este aproape să facă un transfer de răsunet în fotbalul românesc. Pe lista "câinilor" se află un jucător care a fost cumpărat în urmă cu cinci ani de Real Madrid. 

Atacantul lateral Alberto Soro, crescut de Zaragoza, ar fi jucătorul dorit de Dinamo. Real Madrid l-a cumpărat pe acesta în 2019 pentru doar 2,5 milioane de euro, dar Soro nu a debutat în tricoul Blanco. Real Madrid l-a vândut un an mai târziu pentru aceeaşi sumă la Granada. În sezonul trecut, Alberto Soro a jucat sub formă de împrumut la Vizela, în Portugalia. 

Cota de piaţă actuală a lui Alberto Soro este de doar 700.000 euro, în scădere faţă de 2019, când valora 3 milioane de euro pe Transfermarkt. În 158 de meciuri jucate la nivel profesionist, Alberto Soro a marcat 13 goluri şi a oferit 18 pase decisive, conform GSP

”Suntem foarte aproape. Avem toate lucrurile asumate, detaliate și bifate. Așteptăm doar ca jucătorul să își închidă problemele pe care le are”, a declarat Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, în urmă cu câteva zile.

Alberto Soro este acum liber de contract. 

În exclusivitate pentru DC Sport, Andrei Nicolescu a spus că "nu pot confirma, nici nu pot infirma. Suntem în negocieri cu mai mulţi jucători. Am declarat că ne mai dorim 2-3 jucători (n.r. înainte de a încheia perioada de transferuri), câte unul pentru fiecare compartiment". 

Dinamo a mai transferat un atacant, dar l-a împrumutat imediat în Liga 2 

"Bine ai venit, Valentin DUMITRACHE!

Cluburile Dinamo 1948 București și FCV Farul Constanța au ajuns la un acord privind transferul definitiv al atacantului Valentin Dumitrache.

Născut în 2003, în Buzău, Valentin a debutat în Superliga în 2021, pe când evolua la Academica Clinceni.

Pe lângă Clinceni, de când a părăsit "curtea" LPS Buzău, Valentin a mai îmbrăcat tricourile Farului (prima și a doua echipă) și Gloriei Buzău.
În sezonul trecut a bifat 2 meciuri în Superliga și 25 în Liga a II-a, unde a și înscris 4 goluri și a oferit o pasă decisivă.

Valentin va evolua sub formă de împrumut la CS Afumați (Liga a II-a) în acest sezon competițional, pentru a bifa minutele necesare dezvoltării sale", transmite Dinamo pe Facebook. 

"Suntem mai pregătiți pentru această ligă, față de anul trecut. Nu trebuie să ne entuziasmăm prea tare. La Dinamo încercăm să construim.

Dinamo trebuie să crească și să aiba rezultate așa cum merită. Putem să spunem că acasă ne dominăm adversarii și facem spectacol. Și domnul Mircea Lucescu a remarcat că suntem mult mai bine structurați și că suntem mai verticali pe poartă.

Am terminat meciul cu șase jucători români, dintre care mulți dintre ei erau under. E prematur să vorbim acum (n.r. despre play-off). Vrem să mai facem 1-2 transferuri pentru a sta liniștiți pentru restul sezonului. Ne dorim câte un jucător pentru fiecare compartiment, așa cum a spus și Kopic. Am fost foarte aproape să semnăm săptămâna trecută, însă nu s-a realizat nimic momentan.

Am adus suficienți jucători români în mercato, însă ei trebuie integrați. Vrem să aducem doar jucători de calitate pe care să îi formăm în spiritul lui Dinamo. Nu vrem să mai repetăm greșelile din trecut”, a spus Andrei Nicolescu, la „Liga Digisport”.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

Fotbal Nicolae Dică a plecat de la FC Argeş

Nicolae Dică nu mai este antrenorul celor de la FC...


logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

pixel