Superliga Romaniei Dinamo București transferă doi jucători și îi oferă sub formă de împrumut
Data actualizării:
Data publicării:
Clubul de fotbal Dinamo București a anunțat cooptarea a doi jucători africani.

Dinamo cooptează doi jucători în vârstă de 18 ani

Clubul Dinamo 1948 București și Academia Ikon Allah Football au ajuns la un acord privind transferul definitiv al jucătorilor Hussaini Sanusi (18) și Believe Maapia Peter (18).

„Cei doi jucători au fost selectați de reprezentanții departamentului de scouting în cadrul turneului organizat în Abuja, Nigeria.

Hussaini Sanusi este mijlocaș de bandă, cu un fizic foarte bun și capacitatea de a scoate ușor adversarul din joc, în timp ce Believe Maapia Peter evoluează pe postul de mijlocaș central ofensiv, unde precizia paselor și forța de pătrundere sunt necesare.

Cei doi vor îmbrăca tricoul celor de la AFC Câmpulung Muscel 2022 (Liga a II-a) în acest sezon competițional, sub formă de împrumut.”, au scris oficialii din „Ștefan cel Mare”, pe pagina de Facebook.

Cei doi nu sunt primii jucători transferați de către „câinii roșii” și împrumutați imediat la echipe din ligi inferioare.

Clubul a mai anunțat, marți, transferul lui Ahmed Bala Ahmed, un alt mijlocaș nigerian în vârstă de 19 ani, pe care oficialii l-au cedat imediat sub formă de împrumut la CS Tunari, gruparea din al treilea eșalon.

„Clubul Dinamo 1948 București și Academia Ikon Allah Football au ajuns la un acord privind transferul definitiv al jucătorului Ahmed Bala Ahmed (19). Printre calitățile care l-au adus în atenția clubului nostru se numără viteza și controlul foarte bun al mingii”, a scris gruparea bucureșteană pe pagina oficială de Facebook.

Echipa condusă de croatul Zeljko Kopic are un start de sezon foarte bun, înregistrând trei victorii, trei remize și două înfrângeri în noul sezon al Superligii. Înfrângerile „câinilor roșii” au venit împotriva a două formații care se află, și ele, în fruntea clasamentului, respectiv CFR Cluj, scor 2-3, și „U” Cluj, scor 0-1. Clujenii conduși de Dan Petrescu se află pe locul 4 în Superliga, în timp ce elevii lui Neluțu Sabău sunt liderii clasamentului.


Zeljko Kopic: „După opt etape, cred că trebuie să fim mulțumiți”

După opt etape disputate, jucătorii dinamoviști se clasează pe a șasea poziție, cu 12 puncte, la o distanță de șase puncte față de lider. Antrenorul „alb-roșilor” s-a declarat mulțumit de începutul de sezon, spunând totuși că există o serie de lucruri pe care trebuie să le îmbunătățească în continuare la echipă.

„La acest moment, putem fi mulțumiți. Ultimul meci disputat cu cei de la Cluj a fost unul bun, am avut momente foarte bune și am simțit că am avut ocazia să obținem ceva din acel joc. Dar, în regulă, cu cele 12 puncte pe care le avem acum, avem 50% din punctele posibile.

După opt etape, cred că trebuie să fim mulțumiți. Programul nu a fost ușor în aceste opt etape, plus meciul de cupă împotriva Voluntari. Simt că în club, în jurul clubului, sunt multe lucruri pozitive. Și toată lumea vede o îmbunătățire în modul în care jucăm, în mentalitatea noastră, în caracterul echipei. Și pentru mine este foarte important să avem acest punct de plecare pentru meciurile următoare. Desigur, avem multe, multe lucruri pe care trebuie să le îmbunătățim, să le dezvoltăm. Dar în acest moment cred că mergem în direcția bună.

În ultimele șase luni am avut perioade grele, momente dificile. Dar am supraviețuit. Acesta a fost pentru mine o provocare uriașă. Și pentru mine a fost foarte, foarte important să gestionez toată această situație. Și știu că, chiar și în acea perioadă, am făcut unele îmbunătățiri, că am avut câteva meciuri bune, dar nu am avut această consistență. Acum, de la primul antrenament, de la începutul noului sezon și în Slovenia pentru cantonamentul de pregătire, am lucrat mult la partea noastră ofensivă. Dar știi că am lucrat și înain...CITEȘTE MAI MULT


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Mircea Rednic, mulțumit de remiza UTA Arad - FC Hermannstadt

Echipa condusă de Mircea Rednic a terminat la egalitate...

Superliga Romaniei UTA Arad remizează pe teren propriu cu FC Hermannstadt

Partida dintre arădenii conduși de Mircea Rednic și...


DC Media Group Audience

logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Mircea Rednic, mulțumit de remiza UTA Arad - FC Hermannstadt

Echipa condusă de Mircea Rednic a terminat la egalitate...

Superliga Romaniei UTA Arad remizează pe teren propriu cu FC Hermannstadt

Partida dintre arădenii conduși de Mircea Rednic și...


logo icon Cele mai citite
Agerpres

Becali s-a decis. Patru fotbalişti ai campioanei, scoşi din echipă după remiza cu FCSB

Facebook FC Corvinul 1921 Hunedoara

Stadionul „Michael Klein” își schimbă denumirea! Ce nume va purta terenul echipei Corvinul Hunedoara

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a spus de ce Oţelul nu a mai făcut niciun transfer. Mesaj pentru jucători înainte de meciul cu Gloria Buzău

Sursa: Agerpres

Licitaţie internaţională pentru Dennis Man, anunţată de Corriere dello Sport. "Preţul începe de la 30 de milioane"

pixel