Superliga Romaniei Dinamo, "lecţie dură de învăţat" din meciul cu Oţelul. "Puteam avea cu trei puncte în plus"
Data publicării:
Oţelul Galaţi a învins-o pe Dinamo Bucureşti în etapa a treia din playout cu scorul de 1-0, gol marcat de Tănasă în minutul 93. După acest rezultat, Dinamo rămâne penultima în clasament, la un punct în spatele celor de la FC U Craiova 1948 şi două puncte de Poli Iaşi. 

Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, spune că "alb-roşii" trebuie să înveţe să fie concentraţi până la fluierul de final, mai ales că situaţia din meciul cu Oţelul a fost aproape identică celei din meciul cu Petrolul Ploieşti, când Dinamo a fost egalată din penalty la ultima fază a jocului. 

"Aseară a fost un moment foarte greu. Avem o lecţie dură de învăţat. Un meci durează 93 de minute. Şi ca să luăm puncte, trebuie să fim concentraţi până în ultimul minut. Sper să fie o lecţie pentru viitor şi să fim noi cei care vom profita în aceste minute. 

Noi trebuie să fim concentraţi 93 de minute, 95, cât durează un meci. Ca să obţinem puncte. Dacă ne concentram în ultimul minut cu Petrolul şi în ultimul minut aici, aveam cu 3 puncte în plus. Şi discutam altfel", a declarat Andrei Nicolescu pentru DC Sport. 

"Trebuie să arătăm mai multă calitate în acţiunile ofensive. E o problemă pe care o avem de mult, lucrăm la asta. Azi nu am reuşit să avem situaţii periculoase, trebuia să facem mai mult. Totul este în mâinile noastre încă. Următorul meci e foarte important. Trebuie să ne pregătim în cel mai bun mod şi să atacăm cele trei puncte. Dacă vom avea rezultate bune, ne vom reveni. 

Sunt sigur că, împreună, vom reuşi să ne salvăm de la retrogradare. Trebuie să muncim şi să avem un pic mai mult noroc", a declarat Zeljko Kopic la finalul meciului. 

Răzvan Zăvăleanu, dezamăgit de jucători. "Salariile sunt la zi. Puteau mai mult" 

"Sunt destul de supărat. Am pierdut cum am pierdut. Mie nu mi s-a părut că a arătat foarte rău, vă spun sincer. Cred că am fost echipa care a controlat mai mult jocul.

Cred că a fost o anumită teamă în apărare. Jucătorii au fost mai reticenți și au așteptat să vadă ce se întâmplă. Jucătorii trebuiau să tragă mai tare, mai ales, că puteam profita de această situație.

Eu am speranțe că vom termina fără baraj acest campionat. Îmi este greu să vă spun. Lucrurile nu se întâmplă conform așteptărilor. Cât încă suntem acolo, eu sper.

Dacă acționarii decid să se plătească anticipat datoriile care mai sunt de plătit astăzi, se poate solicita judecătorului un raport de închidere. Așteptăm să vedem care este decizia acționarilor. Să vedem dacă sunt de acord să plătească. Mâine voi avea o întâlnire cu ei și vedem ce va fi.

Orizontul era luna iunie și sper să nu se schimbe nimic. Mi se pare că forțăm un pic lucrurile (n.r. participare în cupele europene). Fără dubiu, nu este nicio problemă. De luni de zile salariile sunt la zi, plățile curente sunt la zi, suntem bine din punct de vedere financiar.

Sunt jucători cu salarii bune. Mă așteptam ca la salariile pe care le au, să fie performanțe mai bune. Au buget de oameni gospodari. Dacă reușesc să facă ce fac cu acest buget, cinste lor.

Nu discutăm. Diferența este foarte mare. La eforturile financiare care s-au făcut, jucătorii puteau face mai mult.”, a declarat Răzvan Zăvăleanu la DigiSport.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...



logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Raul Rusescu o vede pe Oţelul în playoff. Echipele care nu au nicio şansă

pixel