Superliga Romaniei Dinamo nu a ratat doar transferul lui Omar Rekik, ci şi alţi doi jucători. Andrei Nicolescu, dezamăgit de decizia tunisianului crescut de Arsenal
Data publicării:
Fundaşul central Omar Rekik, crescut de Arsenal Londra, a fost la un pas să semneze cu Dinamo, a anunţat Andrei Nicolescu, însă transferul a picat în ultima clipă. Conform administratorului special al lui Dinamo, "câinii" nu l-au ratat doar pe Rekik, ci şi pe alţi doi fotbalişti. 

"Eram foarte aproape să semnăm un jucător, agreasem toate detaliile, şi nu s-a mai finalizat, pentru că jucătorul nu s-a mai urcat în avion. Pentru că frustrarea a fost destul de mare în rândul suporterilor, le-am dat explicaţia asta. E vorba de Omar Rekik, cel care a făcut academia la Arsenal. Ajunsesem la un acord cu agenţii lui, cu tatăl lui, care voia să îl ajute să se mute în România. Şi în ziua în care trebuia să vină, cineva din grupul Hull l-a deturnat. Grupul Hull care deţine Hull City şi Maribor. Avea avionul seara, iar în după-amiaza aceea nu a mai răspuns la telefon. Nu a vorbit nici cu agenţii, a fost frustrant pentru noi. 

Durmisi este pe lista noastră, e în analiză, e greu de spus dacă e o soluţie. E încă în analiză între scouting şi Mister. Poate fi o soluţie, dar nu ştiu acum. 

Rekik ne-a creat o situaţie complicată, pentru că era una dintre cele trei opţiuni. Celorlalţi jucători le-am spus deja că am ajuns la o decizie şi e mai greu să reluăm discuţiile acum. Dar vom vedea. Prioritatea e un fundaş central. Toţi cerem să vină repede, nu doar Zeljko Kopic, dar el trebuie să îndeplinească criteriile şi principiile noastre", a declarat Andrei Nicolescu la Fotbal Club. 

Egalul cu Botoşani, frustrant 

Dinamo a remizat în ultima etapă, scor 2-2, cu FC Botoşani, după ce a condus cu 2-0 pe stadionul Arcul de Triumf. 

"După meciul cu Botoşani suntem frustraţi. S-a întâmplat din mai multe neatenţii, ca să nu le spun greşeli individuale. Dar e un proces prin care trebuie să trecem. Cred că ne-am văzut prea devreme cu meciul închis. Faza primului gol al lor e tipică pentru o echipă care nici măcar nu se mai gândeşte că ar putea să fie egalată sau să piardă meciul. Eram în posesie în treimea lor, am fost neatenţi, după care nu am reacţionat corect şi agresiv la mijlocul terenului. S-a ajuns în careul nostru, unde nu ne-am poziţionat corect, şi a culminat totul cu acel şut, care cred eu că era parabil. Şi Mister avea un sentiment de amărăciune. În prima repriză am controlat absolut. Dacă intram cu 2-0 la pauză, cred că era scorul corect. În a doua repriză am părut debusolaţi la ieşirea lui Selmani, nu am ştiut să facem acelaşi presing care să impună adversarului să ne dea mingea", a mai spus Andrei Nicolescu. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Costel Gâlcă vrea cele trei puncte în meciul cu FC Botoșani

Antrenorul Universității Craiova, Constantin Gâlcă, a...

Superliga Romaniei Marius Șumudică nu e dorit la Rapid

Antrenorul Marius Șumudică nu ar fi dorit de o parte...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Costel Gâlcă vrea cele trei puncte în meciul cu FC Botoșani

Antrenorul Universității Craiova, Constantin Gâlcă, a...


logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Ianis Stoica, declaraţie de dragoste pentru Rapid? Ce a spus atacantul naţionalei U21 după succesul cu Elveţia din Giuleşti

Agerpres

Marcel Puşcaş trage concluziile despre Dorinel Munteanu şi Daniel Pancu: Pudibonzi sunt, au fost şi vor exista

Agerpres

Oţelul, Corvinul, FCSB, Dinamo, Farul, U Cluj şi alte echipe rămân fără galerie? Suporterii anunţă că nu mai vin la meciuri

Colaj DCSport/Sursa foto: Agerpres

Înaintea duelului cu Otelul Galați, Sabău numește unul dintre cei mai buni mijlocași din Superliga

pixel