Superliga Romaniei Dinu Gheorghe îl critică pe Viorel Moldovan, după ce a spus că FC Rapid arată ca o infanterie uşoară. Problema lui Şumudică în Giuleşti
Data publicării:
Viorel Moldovan a greşit când a numit echipa Rapidului "infanterie uşoară", afirmă Dinu Gheorghe, fost preşedinte în Giuleşti. Acesta spune că declaraţia lui Moldovan arată atât o lipsă de experienţă, cât şi unele probleme din interiorul clubului. 

După remiza albă (0-0) cu Oţelul Galaţi, Moldovan a avut o declarație care l-a „dezgustat” pe Marius Șumudică: „În ziua de azi, în fotbal faci diferența în duelurile unu contra unu, să câștigi duelul cu adversarul direct. Nu prea am reușit acest lucru, parcă suntem infanterie ușoară, dar una peste alta este un punct”, a spus Moldovan, după meciul din a XI-a etapă a Superligii.

Dinu Gheorghe îl critică pe Viorel Moldovan: E prima declaraţie publică. Au mai fost frecuşuri interne

"Aici se vede lipsa de experienţă a lui Viorel Moldovan în această funcţie. Chiar dacă vii din iarbă şi ai jucat la echipe destul de bune în cariera ta, meseria de conducător, preşedinte, are nişte metode pe care trebuie să le stăpâneşti, că altfel e greu. Din ce văd eu din afară, Şumudică are o problemă acolo. Legată de colaborarea cu 2-3 personaje din club şi din afara clubului, care au o influenţă destul de mare la nivelul patronajului. De aia spun că îi va fi greu lui Şumudică. Nu vreau să nominalizez. 

Şumudică pregătea clar jocul de la Botoşani ca unul de luptă. Un meci egal acolo mai rău îi îngroapă, nu au altă variantă decât victoria. FC Botoşani este echipa de pe ultimul loc. Dacă Rapid nu câştigă, rămâne cu 13-14 puncte. De aia zic că nu trebuia să fie făcută declaraţia asta. Atât poate Rapid să dea acum. Deci până se reglează lucrurile, antrenorul, preşedintele şi patronul trebuie să formeze un grup compact şi să sprijine această echipă să obţină mai mult. Chiar dacă nu sunt în teren, rolul lor e foarte important. Dacă nu pot asigura un plus prin ce pot face ei, lucrurile se clatină. Asta e prima ieşire publică, dar sigur au mai fost frecuşuri interne pe acolo. De asta zic că asta e o problemă pentru Şumudică. 

Eu sper ca Şumudică, prin experienţa lui, să poată duce echipa pe locul 6-7 până în pauza de iarnă, să fie undeva la 2-3 puncte de ultimul loc de playoff. Pentru că altfel va fi foarte greu", a declarat Dinu Gheorghe la Prosport Live. 

Noile transferuri de la Rapid, "dezumflate" de Dinu Gheorghe

Rapid i-a adus în această vară pe Clinton N'Jie şi Aaron Boupendza, doi jucători cu CV impresionant, dar care nu au apucat încă să debuteze. Dinu Gheorghe îi avertizează pe fanii Rapidului să nu aibă mari aşteptări din primul meci de la aceşti fotbalişti, din cauza lipsei de jocuri a acestora. 

"Toată lumea vorbeşte de acei doi jucători, N'jie şi Boupendza. Ei nu au jucat un joc oficial de 5 luni. Se antrenează de 2 săptămâni cu Rapid, dar în rest au făcut alergări prin parcuri sau au mers la sală. Nu au făcut ceva specific acestui joc. Ei vor veni, vor primi actele, dar abia după 3-4 cinci jocuri vor fi vizibili, după ce vor juca o repriză, o jumătate de repriză. 

Uitaţi cazul lui Hromada. El a fost folosit greşit din punctul meu de vedere şi a făcut pubalgie. La fiecare joc, el se încarcă foarte mult. Nu ştiu dacă ar fi câştigat Rapid 30 de puncte cu Hromada titular meci de meci, dar e o pierdere pentru Şumudică şi pentru Rapid. E un jucător care a costat nişte bani. 

Toată lumea vorbeşte de Christensen. La meciul cu Oţelul a fost necunoscut, faţă de meciul cu Slobozia. Sunt probleme la Rapid, să sperăm că Şumudică va avea soluţii. Şi îi trebuie un grup, cu preşedintele, cu patronatul, care să îl susţină", a mai spus fostul preşedinte al giuleştenilor. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Costel Gâlcă vrea cele trei puncte în meciul cu FC Botoșani

Antrenorul Universității Craiova, Constantin Gâlcă, a...

Superliga Romaniei Marius Șumudică nu e dorit la Rapid

Antrenorul Marius Șumudică nu ar fi dorit de o parte...

Superliga Romaniei Când va fi oficializat transferul lui Lukas Zima la FCSB

FCSB s-a înțeles cu Petrolul Ploiești în privința...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Costel Gâlcă vrea cele trei puncte în meciul cu FC Botoșani

Antrenorul Universității Craiova, Constantin Gâlcă, a...


logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Ianis Stoica, declaraţie de dragoste pentru Rapid? Ce a spus atacantul naţionalei U21 după succesul cu Elveţia din Giuleşti

Agerpres

Marcel Puşcaş trage concluziile despre Dorinel Munteanu şi Daniel Pancu: Pudibonzi sunt, au fost şi vor exista

Agerpres

Oţelul, Corvinul, FCSB, Dinamo, Farul, U Cluj şi alte echipe rămân fără galerie? Suporterii anunţă că nu mai vin la meciuri

Colaj DCSport/Sursa foto: Agerpres

Înaintea duelului cu Otelul Galați, Sabău numește unul dintre cei mai buni mijlocași din Superliga

pixel