Superliga Romaniei Dorinel Munteanu a dezvăluit ce a vorbit cu Adrian Mititelu
Data publicării:
Află care a fost subiectul discuției dintre Dorinel Munteanu și Adrian Mititelu.

În ultimele săptămâni, FCU Craiova s-a aflat în căutarea unui antrenor, iar oltenii l-au numit în cele din urmă pe italianul Giovanni Costantino (39 de ani).

Înainte de numirea italianului, Adrian Mititelu a încercat să-l aducă Marius Croitoru la FCU Craiova 1948, însă discuțiile nu au ajuns la o finalitate în cele din urmă. Totodată, în presă a apărut și informația potrivit căreia patronul oltenilor s-ar fi aflat în discuții și cu Dorinel Munteanu, însă tehnicianul Oțelului a lămurit situația.

"Nu am discutat cu domnul Pușcaș. Am discutat cu domnul Mititelu, dar nu pe tema venirii mele la Craiova. Am vorbit despre alte lucruri, pentru că noi discutăm încă de când ne cunoaștem.

Am proiectul acesta la Galați și vreau să mi-l duc la bun sfârșit. Nu-mi abandonez proiectul până când îmi voi atinge obiectivul. Bineînețeles, trebuie să îi am lângă mine pe cei care susțin echipa, mă refer aici din punct de vedere financiar. Eu mai contract anul acesta și încă un an", a spus Dorinel Munteanu, potrivit Digisport.ro.

Adrian Mititelu și-a numit un nou antrenor

Adrian Mititelu susține că, spre deosebire de Nicolo Napoli, Giovanni Costantino va avea libertate totală la FCU Craiova. Patronul oltenilor anticipează că noul antrenor va rămâne o perioadă îndelungată la echipa sa, întrucât ”s-a plictisit de schimbat antrenori”.

Sincer, am încredere în el. Oricum, nu se mai pune problema ca el să fie schimbat foarte repede aşa cum anticipau nişte prevestitori de-ai noştri pentru că m-am plictisit şi eu de schimbat antrenori. Dacă nici el nu reuşeşte, înseamnă că va fi foarte greu să reuşească altcineva.

El este stăpânul vestiarului, are puteri depline. Eu o să îl ajut cu ceea ce depinde de mine. Am un presentiment foarte pozitiv în legătură cu acest om. Chiar cred că va face treabă. Numai ghinionul poate să îl împiedice să facă treabă pentru că îl simt că e bun! Cred că e un moment istoric azi, pentru că eu cred că în fotbalul românesc a pătruns un antrenor care va ridica nivelul fotbalului românesc”, a continuat Adrian Mititelu.

dcsport Team
Categorie: Superliga Romaniei
Tagurile articolului: adrian mititelu  dorinel munteanu  fcu craiova  otelul galati 

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...


logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Raul Rusescu o vede pe Oţelul în playoff. Echipele care nu au nicio şansă

pixel