Superliga Romaniei Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor
Data publicării:
Oţelul Galaţi, una dintre cele două echipe neînvinse în acest sezon, primeşte vizita celor de la Dinamo, vineri, de la ora 21:00. Dorinel Munteanu a prefaţat partida şi a avut o solicitare clară pentru jucătorii săi. 

"Va fi un meci foarte greu, cu o echipă care a început foarte bine campionatul, care are ca obiective calificarea în play-off-ul campionatului. Noi trebuie să tratăm foarte serios jocul, pentru că trebuie să ştim exact în ce direcţie mergem. Îmi doresc să mergem în direcţia cea bună, să trecem cu bine şi peste acest joc, să rămânem pe aceeaşi poziţie în clasament. Dar acest lucru se va realiza numai dacă vom trata jocul foarte serios. Trebuie să avem atitudine agresivă, un joc colectiv foarte bun, ridicat la nivel maxim din toate punctele de vedere, mental, fizic, organizatoric. Numai aşa putem face ca rezultatul final să fie de partea noastră. Au jucătorii în formă, dar depinde şi de jucătorii noştri dacă vor putea să facă şi în meciul cu noi ce au făcut în celelalte meciuri. De aceea vreau un joc colectiv, bine organizat, să funcţioneze foarte bine toate cele trei compartimente", a declarat Munteanu.

"Nu ştiu dacă vom putea spune că va fi un meci de care pe care, nu mai contează dacă Dinamo sau noi am primit sau marcat multe sau puţine goluri, totul depinde de jucătorii care vor intra în teren. Trebuie să fie hotărâţi în ceea ce fac. Celelalte jocuri sunt istorie. Sunt convins că vom trece cu bine pe acest joc", a adăugat fostul internaţional.

Tehnicianul echipei gălăţene nu vrea să facă niciun calcul legat de punctele pe care le poate obţine în următoarele partide, dorindu-şi ca Oţelul să rămână printre formaţiile cu şanse la play-off.

"Nu vreau să fac calcule câte puncte vom aduna în următoarele meciuri, vom vedea. Obiectivul nostru rămâne bine stabilit este să facem şi noi parte dintre echipele care îşi doresc atât de mult să acceadă între primele şase echipe, în play-off-ul competiţiei", a mai spus Dorinel Munteanu.

Echipa de fotbal Oţelul Galaţi va întâlni formaţia Dinamo, vineri, de la ora 21:00, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a 10-a a Superligii, conform Agerpres.

Dorinel Munteanu, lăudat pentru munca de la Oţelul înainte de meciul cu Dinamo

Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo,  a lăudat munca depusă de Dorinel Munteanu la Oţelul Galaţi, înainte de meciul direct dintre cele două echipe. De menţionat este şi că Oţelul Galaţi nu a pierdut niciun meci în acest sezon, dar şi că are cea mai bună apărare din Liga 1, cu doar 3 goluri primite. 

"Întotdeauna gândim că victoriile sunt importante, pentru puncte, pentru clasament, pentru mentalitate, pentru a continua să jucăm un fotbal de calitate. Meciul cu Oţelul Galaţi va fi unul dificil, o echipă puternică mai ales în meciurile de pe teren propriu, o echipă care primeşte foarte puţine goluri. Vom merge acolo să facem tot ce putem pentru a câştiga toate punctele. Toţi adversarii privesc meciul cu noi ca pe un derby, toţi vor să învingă Dinamo. Am un mare respect pentru antrenorul lor, face o treabă foarte bună acolo, cu energie şi un nivel ridicat al disciplinei. E normal să îşi dorească victoria cu noi. Dorinel Munteanu şi-a pus amprenta asupra jocului echipei, una puternică. Pe mine nu mă surprinde", a declarat Kopic.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...


logo icon Cele mai citite
Agerpres

Becali s-a decis. Patru fotbalişti ai campioanei, scoşi din echipă după remiza cu FCSB

Sursa: Agerpres

Licitaţie internaţională pentru Dennis Man, anunţată de Corriere dello Sport. "Preţul începe de la 30 de milioane"

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

pixel