Superliga Romaniei Dorinel Munteanu a promis şi s-a ţinut de cuvânt. Oţelul a câştigat contra FCSB. "Nu i-am dat nicio şansă adversarului"
Data publicării:
Oţelul Galaţi s-a impus pe Arena Naţională, contra FCSB, cu scorul de 2-0. Un gol pe repriză au marcat băieţii lui Dorinel Munteanu. 

Echipa antrenată de Dorinel Munteanu s-a impus prin golurile marcate de Samuel Teles (7) şi Juri Cisotti (64). FCSB şi-a creat ocazii de gol prin Florinel Coman (21), David Miculescu (43), Ovidiu Popescu (59), dar nu a reuşit să înscrie.

Roş-albaştrii au încheiat meciul în inferioritate numerică, Florinel Coman forţând primirea celui de-al doilea cartonaş galben în min. 90+7.

Nou-promovata Oţelul, care venea după un eşec acasă, 1-3 cu Universitatea Craiova, rămâne neînvinsă în deplasare, cu trei victorii şi şase egaluri.

FCSB a suferit al treilea eşec din acest sezon, două dintre înfrângeri venind pe teren propriu.

FCSB are o singură victorie în ultimele cinci meciuri jucate pe teren propriu (două egaluri, două eşecuri), scrie Agerpres. 

Dorinel Munteanu a promis că îl va bate pe Gigi Becali la el acasă

"Bine, o să-l bat pe Gigi acasă la el. Mesajul este că o să câștig la el acasă. Pentru că nu apreciază munca. Gigi e Gigi, nu mă cobor la nivelul său, dar o să vadă la meciul direct", a spus Dorinel Munteanu cu câteva zile înainte de meci.

După meci, Dorinel a spus că "voi plăti" jucătorii

Sursa: Agerpres

"Felicit băieții pentru tot ce au înțeles din înfrângerea cu Craiova, a fost o săptămână destul de încărcată pentru noi fiindcă am pierdut nemeritat cu ei, dar astăzi am avut în față liderul campionatului.

Jucătorii noștri au răspus la comenzi extraordinar, nu i-am dat nicio șansă adversarului. Cred că nu există semn de întrebare în privința victoriei.

Muncim în fiecare zi, jucătorii sunt conectați la antrenamente, la ceea ce le spun. Acum rămâne să îi ajut financiar, să le achit salariile și primele. Asta va fi o problemă, dar... sunt întârzieri, ca la fiecare echipă, dar voi plăti săptămâna asta. Băieții merită prima, ceea ce au de primit. 

Ştiind că avem jucători valoroși în față, jucătorii mei nu au arătat niciun fel de teamă față de FCSB. Au jucat exact cum le-am transmis, au avut încredere în ei, au fost dispuși la efort. Consider că echipa noastră este cel mai bine pregătită fizic.

Mai sunt foarte multe meciuri până la finalul campionatului. Sunt convins că-mi voi atinge obiectivul, chiar dacă unii au zis că sunt nebun. Nu facem o mare sărbătoare după această victorie, pentru că joi jucăm în Cupă, vrem să mergem mai departe.

Am stabilit două obiective importante în acest an și suntem în grafic. Cu această victorie am compensat cumva înfrângerea cu Craiova. 

FCSB are incontestabil un lot foarte valoros. Problema este relaxarea lor, dacă ar fi câștigat ar fi avut 7 puncte avans (n.r. - ar fi fost 8), un avantaj destul de mare, și cred că au fost puțin relaxați. Din punct de vedere valoric însă, FCSB are cel mai valoros lot", a declarat Dorinel Munteanu la Prima Sport. 

Costin Ştucan, jurnalist GSP, a făcut chiar şi o comparaţie între Dorinel Munteanu şi Gigi Becali. 

"Dacă Gigi Becali vrea să devină antrenor din patron, Dorinel vrea să fie patron din antrenor. A zis că 'trebuie să le dau eu banii, să fac eu...'", a punctat Costin Ştucan. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...


logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Raul Rusescu o vede pe Oţelul în playoff. Echipele care nu au nicio şansă

pixel