Superliga Romaniei Dorinel Munteanu le spune adio unor fotbalişti după înfrângerea cu Universitatea Craiova. "Mă simt umilit..."
Data actualizării:
Data publicării:
Dorinel Munteanu a anunţat că Oţelul Galaţi se va despărţi de mai mulţi jucători încă dinaintea pauzei de iarnă. 

Oţelul Galaţi a pierdut cu Universitatea Craiova, scor 1-3, pe teren propriu. Dorinel Munteanu a anunţat că se va despărţi de mai mulţi fotbalişti în această perioadă. 

"După o înfrângere nu pot să fiu decât dezamăgit. Mi-o asum, pentru că aşa e normal, sunt antrenorul echipei. Nu pun seama pe condiţiile premergătoare meciului, dar le mulţumesc tuturor celor care au fost la stadion şi au ajutat să dăm zăpada în timp record, cinci ore. 

A fost un joc cu două reprize diferite. O repriză foarte bună a noastră, în care am marcat. O repriză în care adversarul nostru, de calitate, nu ne-a pus niciun fel de probleme. În repriza a doua s-au schimbat lucrurile, şi de aceea sunt umilit. Mă simt umilit de această înfrângere, pentru că nu se poate aşa ceva. Deja am comunicat jucătorilor şi le voi comunica şi mâine de cine mă voi despărţi chiar înainte de decembrie. Pentru că eu nu pot să suport jucători indolenţi, care fac asemenea greşeli. Este o indolenţă, pentru că prima repriză am jucat-o perfect. Asta consider eu. 

"Le-am spus jucătorilor, la revedere"

Voi discuta cu ei. Mâine, după ce voi reuşi să dorm, dacă pot în noaptea asta... 

Am nevoie de sprijin financiar. În afară de primărie, care ne-a finanţat, vreau şi ceilalţi sponsori să vină lângă noi, să ne susţină. Chiar dacă avem un buget mic, aş vrea să îl primesc la timp. Decizia mea nu e luată la cald. Nu am fost umilit de foarte mult timp într-un joc de fotbal, după o repriză perfectă. Le-am spus şi jucătorilor, nu vor mai fi la echipă şi la revedere. Gata! Nu e o decizie la cald sau la rece. Randamentul e cel care face un jucător să joace sau nu", a declarat Dorinel Munteanu la conferinţa de presă de la finalul partidei cu Universitatea Craiova. 

Startul partidei de la Galaţi a fost amânat cu o oră, din cauza vremii nefavorabile. Toată ziua de duminică, sute de voluntari, dar şi antrenorul Dorinel Munteanu, au muncit la deszăpezirea gazonului de la Galaţi, după ce judeţul a fost sub Cod Roşu de vreme rea. 

Gălăţenii au început bine partida, şi au intrat la pauză în avantaj. Screciu a comis un fault dur asupra lui Telles în careu, sancţionat de arbitru după consultarea sistemului VAR, iar Alexandru Pop a deschis scorul din penalty. 

Repriza a doua, însă, a adus dezastrul pentru gălăţeni. Alexandru Mitriţă a marcat un hattrick şi i-a adus lui Ivaylo Petev a doua victorie pe banca oltenilor. 

Golul de 1-1 a venit în minutul 53, după ce Danciu ratase şi el o ocazie mare în minutul 49. În minutul 80, Bancu a pasat, Mitriţă a fost din nou la finalizare, iar Craiova a preluat conducerea. Tabela a fost închisă în minutul 83. 

Golul egalizator al oltenilor a venit, însă, după o fază extrem de controversată. Jovan Markovic, omul care a pasat pentru Mitriţă, se afla într-un offside mare, nesancţionat însă nici de arbitrul asistent, nici de VAR. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...


logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Raul Rusescu o vede pe Oţelul în playoff. Echipele care nu au nicio şansă

pixel