Superliga Romaniei Dorinel Munteanu nu e de vină, ci David Maftei. Ce a spus Daniel Pancu despre ultima controversă din fotbal
Data publicării:
Continuă să apară opinii în cazul în care antrenorul Dorinel Munteanu și jucătorul David Maftei sunt implicați.

Selecționerul echipei naționale U21, Daniel Pancu, consideră că fotbalistul David Maftei (20 de ani) are o vină considerabilă în controversa care s-a creionat în jurul antrenorului Dorinel Munteanu.

Tehnicianul a avut o ieșire nervoasă la adresa fundașului dreapta David Maftei în remiza cu Dinamo, scor 1-1, de la Galați. Acesta l-a tras pe fotbalist de guler pentru a-l face atent, după ce elevul său părea că îi ignoră indicațiile.

â

Scena a contrariat o parte din reprezentanții fotbalului românesc, în timp ce alții sunt de acord cu antrenorul oțelarilor.

Pancu, dur la adresa lui Maftei: „Să stai să fii strangulat de gât și să nu spui nimic, spune multe despre tine”

„Eu nu am nicio treabă cu antrenorul aici. Dorinel, tot respectul! Vorbesc strict pe situația asta, mentor-antrenor și un jucător. O componentă de bază, consider eu, a valorii unui jucător, o reprezintă și personalitatea.

Reacția lui e a unui jucător umil, care poate nu-și dorește nimic în viața asta, care a fost convocat și de mine la U21. Să stai să fii strangulat de gât și să nu spui nimic, spune multe despre tine.

Iar noi, când facem pasul în străinătate cu jucătorii tineri, acolo nu te mai înjură nimeni, antrenorul iți dă planul tactic, ești într-o competiție cu unul sau doi jucători. Nu te strangulează nimeni și de asta, poate, jucătorii noștri au multe probleme când merg acolo.

Eu cred că ultimii vinovați sunt jucătorii, o s-o spun tot timpul. Au și ei problemele lor. Am avut și eu 17-18 ani, pe mine n-a pus nimeni mâna. Știu că erau antrenori de genul, poate am fost norocos și n-am prins.

Un jucător cu personalitate se ridica, îi lua mâna ușor de pe guler, ieșea în minutul ăla afară de pe teren și spunea a doua zi 'Am plecat, îmi pare rău, nu mai lucrez cu tine'. Dar, din moment ce jucătorul acceptă astfel de lucruri, nu are rost să discutăm”, a declarat Pancu, potrivit digisport.ro.

CITEȘTE ȘI Președintele Oțelului Galați, primele declarații despre criticile la adresa lui Dorinel Munteanu

ȘI Dă rezultate biciul în fotbalul românesc? Dorinel Munteanu a explicat ce dorește de la sportivii pe care îi conduce

FRF s-a autosesizat, chiar dacă observatorul meciului nu a consemnat vreun incident

Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF Răzvan Burleanu, a confirmat că secretarul general al forului, Radu Vișan, s-a autosesizat în acest caz și a depus o plângere la Comisia de Disciplină.

„Federația a așteptat să se încheie etapa. Secretarul general a înaintat acest caz către Comisia de Disciplină. Cei de la Comisie vor analiza ce e bine, ce e rău. Da, sunt mai multe pasaje din regulament în care poate fi încadrat”, a declarat Vochin, potrivit aceleiași surse menționate anterior.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Costel Gâlcă vrea cele trei puncte în meciul cu FC Botoșani

Antrenorul Universității Craiova, Constantin Gâlcă, a...

Superliga Romaniei Marius Șumudică nu e dorit la Rapid

Antrenorul Marius Șumudică nu ar fi dorit de o parte...

Superliga Romaniei Când va fi oficializat transferul lui Lukas Zima la FCSB

FCSB s-a înțeles cu Petrolul Ploiești în privința...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Costel Gâlcă vrea cele trei puncte în meciul cu FC Botoșani

Antrenorul Universității Craiova, Constantin Gâlcă, a...


logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Ianis Stoica, declaraţie de dragoste pentru Rapid? Ce a spus atacantul naţionalei U21 după succesul cu Elveţia din Giuleşti

Agerpres

Marcel Puşcaş trage concluziile despre Dorinel Munteanu şi Daniel Pancu: Pudibonzi sunt, au fost şi vor exista

Agerpres

Oţelul, Corvinul, FCSB, Dinamo, Farul, U Cluj şi alte echipe rămân fără galerie? Suporterii anunţă că nu mai vin la meciuri

Colaj DCSport/Sursa foto: Agerpres

Înaintea duelului cu Otelul Galați, Sabău numește unul dintre cei mai buni mijlocași din Superliga

pixel