Superliga Romaniei Dorinel Munteanu vrea victoria cu Dinamo. Declaraţii cu câteva minute înainte de startul meciului
Data publicării:
Dorinel Munteanu a prefaţat partida cu Dinamo, cu doar câteva minute înainte de fluierul de start. 

"Cele mai importante sunt punctele. Venim după o săptămână foarte grea, dar eu sunt convins că jucătorii vor trece peste acest handicap şi se vor prezenta bine la această partidă, fizic şi mental. E o partidă împotriva unei echipe care e tot în playout, cu noi, şi fiecare punct este foarte important. 

Pentru mine, cel mai important lucru a fost recuperarea jucătorilor după o săptămână foarte încărcată. Nu îmi fac probleme, pentru că sunt convins că primul XI şi ceilalţi 5 jucători care vor intra vor da totul să câştigăm. 

E surprinzător şi pentru mine că lipseşte Zivulic, dar mi-a zis dimineaţă că simte ceva la coapsă şi nu am vrut să riscăm", a declarat Dorinel Munteanu înainte de startul meciului. 

Oţelul înfruntă Dinamo în etapa a treia a playout-ului şi, în cazul unei victorii, o poate egala pe UTA Arad în fruntea clasamentului. Pentru Dinamo, victoria cu Oţelul Galaţi ar însemna ieşirea de pe locurile direct retrogradabile. În acest moment, Dinamo are 16 puncte, însă dacă învinge la Galaţi le poate depăşi atât pe FC U Craiova, cât şi pe Poli Iaşi, care au remizat în meci direct. 

Dinamo București își arată respectul față de Dorinel Munteanu

Printr-o postare pe Facebook, clubul bucureștean a transmis un mesaj de prețuire pentru antrenorul gălățenilor, rememorând experiențele tehnicianului la clubul din Ștefan cel Mare.

„Respect, Dorinel!

Mereu am lăsat în urmă rivalitatea din teren și statistica jocurilor directe când am întâlnit o echipă pregătită de un antrenor cu trecut dinamovist. Așa s-a întâmplat cu Leo Grozavu de la Poli Iași, cu Mircea Rednic de la UTA, așa vom face și astăzi, în ziua meciului de la Galați, cu Dorinel Munteanu. Născut pe 25 iunie 1968, Dorinel a jucat două sezoane la Dinamo, din 1991 până în vara anului 1993, când a fost transferat în Belgia, la Cercle Brugge. Campion al României cu Dinamo în 1992, a adunat 67 de meciuri și 27 de goluri în prima ligă pentru echipa noastră.

Dorinel nu a fost doar jucător la Dinamo, a fost și antrenor principal, în 2012, pentru patru etape (două victorii și două remize). Ofertat de rușii de la Mordovia Saransk, a plecat din Ștefan cel Mare pentru prima experiență în străinătate.

Cu Dorinel ne revedem în această seară la Galați, pe stadionul „Oțelul”, într-un duel de play-out în SuperLigă.”, a fost mesajul transmis de clubul Dinamo București, înaintea duelului cu Oțelul Galați.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...



logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Raul Rusescu o vede pe Oţelul în playoff. Echipele care nu au nicio şansă

pixel