Jocurile Olimpice Două țări asiatice, pregătite pentru JO 2024. Cum au obținut selecționatele de fotbal biletele pentru Olimpiadă
Data publicării:
Selecționatele de fotbal ale Japoniei și Uzbekistanului au obținut biletele pentru Jocurile Olimpice de la Paris, competiție care se va desfășura în perioada 26 iulie - 11 august 2024.

Japonia și Uzbekistan participă la Jocurile Olimpice 2024

Selecționatele de fotbal ale Japoniei și Uzbekistanului au obținut biletele pentru Jocurile Olimpice de la Paris, după ce s-au calificat în finala Cupei Asiei Under-23 din Qatar.

În semifinale, Japonia a învins naționala Irakului cu 2-0, în timp ce Uzbekistanul a eliminat Indonezia tot cu 2-0. Japonia își continuă seria de calificări la fiecare ediție a JO începând cu 1996.



Finala competiției are loc vineri între Japonia și Uzbekistan, în timp ce în finala mică se înfruntă Indonezia și Irakul, locul trei asigurând un alt bilet la Paris, scrie Reuters, citat de Agerpres.

Echipa de pe locul patru la Cupa Asiei Under-23 va juca un meci de baraj intercontinental cu Guineea, pe 9 mai, pentru ultimul loc la turneul olimpic de fotbal de la Paris. 


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Jocurile Olimpice

logo icon Articole similare

DC Media Group Audience

logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Gheorghe Hagi, gest de mare campion pentru Dorinel Munteanu. Oţelul va putea juca la Constanţa în Europa, dacă se califică

Foto cu rol ilustrativ: Pexels

Situaţie incredibilă în fotbalul românesc. Ioan Varga cere Corvinului să cedeze locul în Europa Farului. Mihai Rotaru spune că Oţelul sau U Cluj pot juca de 2 ori barajul

Agerpres

Oţelul Galaţi, mutare spectaculoasă la barajul de cupe europene

Sursa: Agerpres

Vin investiţiile, dacă Dinamo se salvează de la retrogradare? Andrei Nicolescu, anunţ important pentru fanii alb-roşii

pixel