Fotbal Dragos Balauru, prima reacţie după ce a fost pus pe liber, ca urmare a unor mesaje în online. "Dacă îmi găsesc ceva, e ok, dacă nu, la fel"
Data actualizării:
Data publicării:
Portarul Dragoş Balauru a devenit inamicul public numărul 1 după mai multe comentarii din mediul online care i-au inflamat pe iubitorii de animale. Clubul Unirea Ungheni a decis să îi rezilieze contractul, iar portarul spune că pentru el e în regulă dacă nu îşi găseşte alt angajament. 

”Având în vedere aspectele promovate în ultimele zile în spațiul mass-media, domnul Adrian Pop, managerul clubului C.S.Unirea Ungheni 2018, aduce următoarele precizări:

În ultimele zile numele celui mai titrat club de fotbal al județului Mureș a fost din păcate ‘confundat’ de opinia publică, cu cel al unei persoane fizice, tocmai de aceea doresc să clarific faptul că am fost și sunt foarte interesat de această situație creată de unul dintre jucătorii care a ajuns de câteva zile în perioada noastră de pregătire, la echipă.

Am condus o anchetă internă pentru a investiga exact cele întâmplate în mediul online, iar în aceste momente mă deplasez la locația desfășurării cantonamentului nostru pentru a discuta direct cu jucătorul vizat de această situație, urmând să iau și măsurile necesare după acest moment!

Doresc să asigur fanii C. S. Unirea Ungheni 2018 și pe cei ai sportului de performanță de aceeași seriozitate, aplecare spre performanță, implicare și decență din partea sportivilor care au evoluat la echipă până în aceste momente, aspecte de care au dat dovadă încă de la început!”, a transmis clubul Unirea Ungheni. 

Comentariul care a inflamat internauţii 

După ce săptămâna trecută o tânără a fost ucisă de urs pe Jepii Mici, Dragoş Balauru a postat un comentariu care i-a inflamat pe iubitorii de animale, după ce şi-a spus opinia cu privire la modul în care urşii au ajuns să facă victime omeneşti. 

”Abia aștept să aud că ai fost împușcat din greșeală la o partidă de vânătoare! În ultima vreme, au fost destul de multe astfel de cazuri, care ne-au implut inima de fericire! Poate în curând vei face și tu parte dintr-o astfel de știre, niciodată nu se știe ce-ți aduce ziua de mâine!”, a scris Dana Daniela, cu o poză de profil în care apare un câine.

Acesta a fost mesajul care l-a făcut pe Balauru să treacă la ironie și să își pună ”online-ul” în cap! ”Abia aștept să se deschidă vânătoarea la urs să-ți trimit câteva poze”, i-a răspuns Balauru Danei Daniela sau ”Vânătoarea mai e cum mai e, dar plăcerea cea mai mare e să calc pisici cu mașina”, i-a comentat Tatianei Ene.

Iar al doilea mesaj a fost cel care a declanşat un val uriaş de furie împotriva portarului. La scurt timp după rezilierea contractului cu Unirea Ungheni, Dragoş Balauru a spus că nu i se pare normal ca de la o glumă să se ajungă la un asemenea scandal. 

”Pe o pagină a unor iubitori de animale, totul a pornit de la un comentariu lăsat după cazul fetei omorâtă de urs. Eu am lăsat un comentariu normal și când au văzut că sunt vânător au început să mă jignească și am luat foc.

Am ajuns la un acord de reziliere datorită avalanșei din mediul online. Consider că nu sunt vinovat cu absolut nimic și am ales această variantă, din respect pentru oamenii din club. De la o reacție a mea, după ce mi-au fost aduse jigniri mie și familiei mele, s-a ajuns să mi se creeze o imagine falsă. Le urez mult succes celor de la Ungheni!

ociale cu mesaje împotriva sa, unii fără să cunoască realitatea, Balauru a spus: ”De la o glumă s-a ajuns unde s-a ajuns, din partea unor oameni cu profil fals pe Facebook, care abia așteaptă să facă rău. Sunt sigur că am mai multe animale decât toți cei care m-au acuzat fără nici cea mai mică dovadă (n.r. – că ar fi omorât pisică călcându-le cu mașina), au lucrat pozele fix cum au vrut ei pentru a-mi strica imaginea. Sunt conștient că am greșit, coborând la nivelul lor. Nu știu cât îmi poate afecta viitoarea carieră, pentru că eu oricum sunt pe final, nu mai am 20 de ani. Dacă îmi găsesc ceva, este ok, dacă nu, este la fel. O să ma îndrept spre alte lucruri", a spus Dragoş Balauru pentru Liga2.ro


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Fotbal

logo icon Articole similare

Fotbal Nicolae Dică a plecat de la FC Argeş

Nicolae Dică nu mai este antrenorul celor de la FC...



logo icon Cele mai noi articole

Fotbal Nicolae Dică a plecat de la FC Argeş

Nicolae Dică nu mai este antrenorul celor de la FC...


logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

pixel