Superliga Romaniei Duel de "totul sau nimic" pentru Dinamo cu FC Voluntari. Fanii "câinilor" se întorc în tribune
Data publicării:
Dinamo înfruntă FC Voluntari în playout, iar meciul poate fi decisiv pentru salvarea de la retrogradare. Fanii dinamoviştilor se întorc în tribune după ce Comisia de Disciplină a FRF a redus suspendarea terenului pentru "câinii roşii" de la 4 etape la 2 etape. 

Dinamo Bucureşti are 20 de puncte, cu unul mai puţin decât FC Voluntari, astfel că o victorie a "câinilor" i-ar scoate din zona retrogradării şi i-ar duce pe un loc care garantează rămânerea în Liga 1. Fanii dinamovişti se întorc în tribunele stadionului Arcului de Triumf după ce Comisia de Disciplină a FRF a redus suspendarea terenului pentru Dinamo. 

"Meciul cu FC Voluntari este primul pe teren propriu după decizia Comisiei de Disciplină de a suspenda sancțiunea dictată împotriva clubului nostru.

Acest duel de totul sau nimic reprezintă revenirea "câinilor" în tribunele "Arcului" din Capitală, acolo unde pasiunea și dragostea pentru Dinamo vibrează din adâncul inimii.

În acest play-out de SuperLigă, devotamentul față de echipă a fost afișat mai mult în deplasare, la Sibiu, la Galați, la Craiova, acum e momentul să se audă în toată țara ce înseamnă Dinamo!

NE DORIM ACEASTĂ VICTORIE", au scris cei de la Dinamo Bucureşti pe Facebook. 

În ultimul meci, Dinamo a remizat, scor 1-1, cu FC U Craiova 1948. Oltenii au egalat în prelungirile partidei. 

”A fost dificil pentru noi, cred că am jucat bine în prima repriză, am avut control ofensiv al partidei, ne-am creat șanse. În repriza a două la fel, am avut ceva oportunități, nu e ușor când primești gol în ultimul minut, dar trebuie să analizăm situația, am făcut asta și să pregătim meciul de mâine”, a declarat Zeljko Kopic.

Kopic îl contrazice pe Andrei Nicolescu 

Andrei Nicolescu a transmis după meci că i-ar fi plăcut ca echipa să stea mai mult în jumătatea adversă şi că astfel ar fi putut fi evitat golul primit în prelungiri. Zeljko Kopic spune că el conduce echipa şi că la ultima fază a meciului jucătorii săi nu s-au apărat bine. 

"Eu conduc echipa, toată lumea poate avea o opinie, eu știu care era ideea noastră, cum să ne apărăm, cum să apărăm centrările. La ultima fază nu ne-am apărat bine, trebuia să reacționăm mai bine la ultima fază.

Nu a fost o situație similară, putem analiza golurile încasate cu Petrolul, Oțelul sau cu Craiova, sunt probleme defensive, reacții negative, trebuie să fim mai concentrați, să comunicăm mai bine, jucătorii în acele momente trebuie să aibă responsabilitate și să ne apărăm mai bine. Nu am simțit că a fost vorba de teamă, am jucat bine, am fost mai bine decât în primul meci de la Craiova, am avut ocazii, am încercat în prima repriză să fim periculoși dar și în a doua, când nu marchezi golul doi, se poate întâmplă asta.

Dacă ne era frică, nu atacăm, am avut ocazii, trebuia să reacționăm mai bine, nu e vorba de teamă, nu a fost o reacție prea bună”, a spus Kopic în cadrul conferinței de presă.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...



logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Raul Rusescu o vede pe Oţelul în playoff. Echipele care nu au nicio şansă

pixel