Superliga Romaniei După accidentare, Adrian Șut mai primește o lovitură
Data publicării:
Fotbalistul celor de la FCSB trece prin momente grele.

Tatăl lui Adrian Șut a decedat

Fotbalistul legitimat la FCSB, Adrian Șut, a postat pe contul său de Instagram un mesaj emoționant după decesul tatălui său, alături de o fotografie în care îl îmbrățișează.

„Te vom iubi veșnic, tati! Și apoi se va întâmpla că spiritele celor care sunt drepți sunt primite într-o stare de fericire, care este numită paradis, o stare de odihnă, o stare de pace în care se vor odihni de toate necazurile lor și de toate grijile și întristările”, a scris Adrian Șut la Insta Stories.

Jucătorul în vârstă de 25 de ani trece prin momente grele, după accidentarea suferită înainte cu mai bine de două săptămâni. Inițial, au existat zvonuri potrivit cărora accidentarea lui Șut a recidivat, dar plecarea acestuia după derby-ul FCSB - Dinamo (2-0) s-a datorat stării de sănătate a tatălui său, care a și murit la scurt timp după. Informațiile au fost transmise de MM Stoica, care a declarat că Adrian Șut a decis să ia urgent o cursă spre Oradea, găsindu-și tatăl în viață.

„Șut nu e accidentat. Din nefericire, a avut o problemă. Suntem cu toții alături de el pentru că în această după-amiază și-a pierdut tatăl. El a plecat cu primul avion la Oradea împreună cu soția și a mai apucat să-și găsească tatăl în viață.

Ultimele clipe le-au petrecut împreună. E o tragedie, sperăm să fie puternic și să aibă grijă de familie. Mai are un frate mai mic, care e fotbalist. Asta e problema pe care o are”, a spus Mihai Stoica, luni seară, la Prima Sport.

Adrian Șut a fost convocat la echipa națională de fotbal a României pentru meciurile Ligii Națiunilor din octombrie, dar accidentarea l-a lăsat pe dinafară. El s-a prezentat în cantonamentul de la Mogoșoaia cu o problema medicală.

După efectuarea unui control medical, s-a constatat că șansele ca Șut să poată fi recuperat în timp util pentru meciurile cu Cipru și Lituania erau foarte mici. Astfel, selecționerul Mircea Lucescu a decis să îl cheme la lot pe Victor Dican, fotbalistul legitimat la Farul Constanța. În vârstă de 23 de ani, Dican este fost internațional U21, participant la EURO 2023, și s-a aflat la prima convocare la seniori.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Ăsta e Rapidul din Giuleşti. Iubeşte-l şi o să înnebuneşti

Declicul anunţat de Marius Şumudică înaintea meciului...

Superliga Romaniei După accidentare, Adrian Șut mai primește o lovitură

Fotbalistul celor de la FCSB trece prin momente grele.



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Ăsta e Rapidul din Giuleşti. Iubeşte-l şi o să înnebuneşti

Declicul anunţat de Marius Şumudică înaintea meciului...

Fotbal international Lionel Messi e pe val la Inter Miami

Jucătorul argentinian de fotbal în vârstă de 37 de ani...


logo icon Cele mai citite
Agerpres

Dorinel Munteanu şi-a aflat pedeapsa după episodul cu David Maftei

Sursa: Agerpres

Antrenorul cu portarii de la Dinamo a tras concluziile despre Golubovic, după meciul cu FCSB

Agerpres

Sportiva din Republica Moldova care a răbufnit după rezultatele alegerilor la referendum

Sursa: Agerpres

Florentin Petre e sincer după înfrângerea în faţa FCSB-ului. "E cea mai bună echipă din Liga 1"

pixel