Superliga Romaniei După anunțul antrenorului secund, Rapid prezintă preparatorul fizic al clubului
Data publicării:
Noul antrenor al clubului alb-vișiniu, Neil Lennon, a cooptat numai britanici în staff-ul echipei din Giulești, pregătindu-se de noul sezon al SuperLigii.

Neil Lennon, înconjurat de alți britanici

Clubul din Giulești a făcut anunțul noului preparator fizic al jucătorilor, după doar o zi de la prezentarea „mâinii drepte” a nord-irlandezului Neil Lennon.

Se pare că și de această dată, Lennon a optat pentru colaborarea cu un profesionist britanic, Andrew „Andy” Mark Liddell fiind noul preparator fizic al Rapidului.

„În vârstă de 50 de ani, Andy este născut la Leeds și a jucat ca atacant chiar și în Premier League, la Barnsley, dar și în ligile inferioare, la Wigan Athletic, Sheffield United, Oldham Athletic și Rotherham. De asemenea, a bifat 12 selecții la naționala de tineret a Scoției, pentru care a marcat două goluri.

După încheierea carierei de fotbalist, în 2010, de la Rotherham, Liddell s-a dedicat meseriei de preparator fizic, începând cu formația de la care s-a retras din activitatea de jucător.

Între 2011 și 2018, s-a ocupat de Ipswich Town, după care a devenit preparatorul fizic al naționalei Irlandei, sub comanda Mick McCarthy, timp de un an și nouă luni.

În sezonul trecut, a pregătit formația campioană a Israelului, Maccabi Tel Aviv, de unde a plecat odată cu începerea războiului.”, a fost anunțul clubului de fotbal Rapid București. 

CITEȘTE AICI Cine este noul antrenor secund al Rapidului. Experiența de care dă dovadă „mâna dreaptă” a lui Lennon


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Marius Șumudică nu e dorit la Rapid

Antrenorul Marius Șumudică nu ar fi dorit de o parte...

Superliga Romaniei Când va fi oficializat transferul lui Lukas Zima la FCSB

FCSB s-a înțeles cu Petrolul Ploiești în privința...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Marius Șumudică nu e dorit la Rapid

Antrenorul Marius Șumudică nu ar fi dorit de o parte...


logo icon Cele mai citite
Imagine de Phillip Kofler de la Pixabay

Adevărul despre Daniel Badislav, cel mai "greu" portar din lume, după ce s-a spus că a provocat demisia a 4 antrenori şi un atac de cord fatal altuia

Sursa: Agerpres

Ianis Stoica, declaraţie de dragoste pentru Rapid? Ce a spus atacantul naţionalei U21 după succesul cu Elveţia din Giuleşti

Agerpres

Marcel Puşcaş trage concluziile despre Dorinel Munteanu şi Daniel Pancu: Pudibonzi sunt, au fost şi vor exista

Agerpres

Oţelul, Corvinul, FCSB, Dinamo, Farul, U Cluj şi alte echipe rămân fără galerie? Suporterii anunţă că nu mai vin la meciuri

pixel