Superliga Romaniei E gata. Bernd Storck nu mai este antrenorul lui Sepsi. Laszlo Dioszegi: O decizie foarte grea a fost luată
Data actualizării:
Data publicării:
Laszlo Dioszegi, finanţatorul celor de la Sepsi OSK, a decis să îl demită pe antrenorul german Bernd Storck, după cele 4 înfrângeri consecutive din campionat. 

”După patru zile, o decizie foarte grea a fost luată! Clubul este cel mai important din lume și nu trebuie să ținem cont de emoții. Am decis de comun acord să ne despărțim.

Însă nu ne vom opri aici, toți cei care au greșit vor plăti, unul câte unul! Am învățat multe de la tine, Bernd. Următorul pas este foarte important și necesită foarte multă atenție. Trebuie să știți un singur lucru, voi, fanii, sunteți cei mai importanți”, a anunțat Laszlo Dioszegi.

Sepsi OSK a pierdut în ultima etapă la Galaţi, scor 0-2, cu Oţelul, şi a ajuns la 4 înfrângeri consecutive în Liga 1. 

Şi clubul a anunţat oficial despărţirea

"Conducerea clubului Sepsi OSK a ajuns la un acord privind rezilierea pe cale amiabilă a relațiilor contractuale cu antrenorul principal Bernd Storck.

Bernd Storck a preluat conducerea tehnică a echipei Sepsi OSK în noiembrie 2023. Tehnicianul german, în vârstă de 61 de ani, a condus echipa noastră în 32 de meciuri oficiale, 12 victorii, 8 remize și 12 înfrângeri fiind rezultatele obținute.

Pe această cale dorim să-i mulțumim pentru întreaga activitate desfășurată sub culorile clubului nostru și îi urăm mult succes în continuare", au transmis cei de la Sepsi OSK.

Dioszegi, mesaj nervos în miez de noapte după înfrângerea cu Oţelul Galaţi 

În etapa a VIII-a, Sepsi a pierdut la Galaţi, cu Oţelul, scor 0-2, iar Laszlo Dioszegi s-a dezlănţuit în miezul nopţii. 

”E aproape ora 4 dimineața, dar nu pot să dorm, chiar dacă mulți dintre voi ați adormit de multă vreme, după ce v-ați exprimat opiniile despre meci.

Da, îmi pot mulțumi că am ales, în 2011, să fiu implicat în fotbal. Dacă a meritat sau nu, va decide viitorul, dar un lucru e cert, am luptat mereu, uneori chiar împotriva prietenilor, pentru tot ce e mai bun pentru acest club, pentru că e cel mai important.

E la fel de sigur că lucrurile nu pot continua așa, indiferent de costuri. Nimeni nu este mai presus de club și nu va fi niciodată. E ușor de comentat din exterior, e ușor să spui că e mai bine așa sau în alt fel.

E incredibil, uneori citesc multe comentarii date de ignoranți, care spun că de ce nu tai salariile sau de ce nu dau afară 90% dintre jucători sau din staff. E pentru că, atunci când semnezi un contract, nu poți să zici că dacă nu joci bine, nu iei salariul. Asta e realitatea.

Însă realitatea este că nu mai putem continua așa. Am învățat un lucru, că nu pot lua o decizie importantă fără o analiză detaliată. De aceea am decis să am foarte multe discuții mâine, cu toți cei care mă pot ajuta să iau cea mai bună decizie.

Știu că, indiferent de decizie, fanii adevărați o vor înțelege și o vor accepta. La fel de sigur știu că vor fi oameni care nu vor fi de acord, dar asta este.

Nu degeaba se spune că toată lumea se pricepe la fotbal sau la politică. Sau măcar crede că se pricepe. OSK deasupra tuturor!”, a scris Laszlo Dioszegi, pe Facebook.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres
EXCLUSIV

Secretele titlului câştigat de Oţelul. Cum s-a obţinut performanţa istorică de la Galaţi

pixel