Superliga Romaniei E gata! Răzvan Sava a plecat de la CFR Cluj la Udinese
Data publicării:
Răzvan Sava a semnat cu Udinese şi se va alătura echipei din Serie A. Meciul cu Pafos, din playoff-ul Conference League, a fost ultimul pentru portarul ardelenilor la CFR Cluj. 

"Mulțumim pentru tot, Răzvan Sava! 

Cluburile CFR 1907 Cluj și Udinese au ajuns la un acord privind transferul portarului Răzvan Sava la formația din Serie A, fiind astfel cel de-al doilea portar CFRist care, în decurs de un an, se transferă în primul eșalon din Italia 

Venit în Gruia în ianuarie 2022, Răzvan a devenit, în doar doi ani, unul dintre cei mai importanți tineri fotbaliști din Superligă! Integralist în sezonul precedent, Sava a bifat în total 59 de meciuri în tricoul echipei noastre, impresionând constant prin intervențiile sale de excepție 

Îți mulțumim, Răzvan, pentru toate momentele unice petrecute alături de familia CFRistă și îți urăm multă baftă în carieră!", au transmis cei de la CFR Cluj. 

Acum o săptămână, Cristi Balaj anunţa că Sava ar putea fi lăsat împrumut tot la CFR 

“Știam de discuțiile cu Sava. E normal ca atunci când apare un contract să fie făcută și vizita medicală. Mai sunt anumite detalii care trebuiesc stabilite și anume dacă va rămâne sau nu în continuare la noi.

Suntem pregătiți, pentru că avem portari buni, pe Otto Hindrich, pe Mihai Popa care e un portar care a evoluat excelent în România. Îl doream de mai mult timp să îl aducem la Cluj, iar din punctul acesta de vedere suntem acoperiți. 

Există variantă în care ei să dorească ca Sava să rămână la Cluj. Discuția inițială așa a fost. Ei sunt într-o perioadă în care ar putea să apară anumite modificări pe poziția de portar. Având anumite necunoscute, e greu de stabilit exact în acest moment. 

Ne descurcăm cu atâția portari. E important să ne calificăm în Conference League și atunci vom fi angrenați în 3 competiții”, a spus Cristi Balaj la FANATIK SUPERLIGA.

CFR Cluj a învins la limită formația cipriotă FC Pafos, cu scorul de 1-0 (1-0), joi seara, pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca, în prima manșă a play-off-ului Conference League la fotbal.

Vicecampioana României a obținut o victorie prețioasă, prin golul lui Meriton Korenica (17), cu atât mai mult cu cât a jucat mai bine de o repriză în zece oameni.

CFR Cluj a început bine meciul și a deschis scorul prin kosovarul Korenica (17), cu un șut la colț de la 20 de metri.

Jocul contra unei echipe cu mulți jucători valoroși a devenit mai greu din finalul reprizei, după ce Deac l-a lovit pe Correia, după ce fusese călcat de acesta anterior, iar arbitrul i-a arătat cartonașul roșu la semnalizarea arbitrajului video (40).

Ciprioții și-au creat două ocazii notabile în finalul primei părți, prin fundașul Luckassen (44), care a șutat peste poartă din careu, și Tankovic (45+4), care a tras peste poartă din marginea careului.

FC Pafos a început în forță repriza secundă și a ratat două mari ocazii. Jairo (46) a reluat cu călcâiul din 6 metri, dar Mihai Popa, la meciul său de debut la CFR, a reținut. Anderson (48) a ratat incredibil de la 5 metri, singur cu toată poartă.

O fază controversată s-a petrecut în min. 56, când Tachtsidis a fost busculat în careul advers de Goldar, dar arbitrul nu a acordat decât cartonașe galbene pentru proteste grecului și lui Bîrligea.

Oaspeții, care au asediat poarta lui Popa, au mai avut o ocazie bună, însă Valakari (78) a luftat din fața porții.

CFR s-a remarcat puțin în atac, în cea mai mare parte a timpului fiind masată în apărare. Nkololo (80) a șutat peste poartă din careu, la una dintre puținele acțiuni ofensive al echipei antrenate de Dan Petrescu.

La CFR a redebutat cu acest prilej și croatul Damjan Djokovic.

Mijlocașul Vlad Dragomir a fost integralist la FC Pafos, conform Agerpres.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres
EXCLUSIV

Secretele titlului câştigat de Oţelul. Cum s-a obţinut performanţa istorică de la Galaţi

pixel