Fotbal E oficial! Fotbalistul Harlem Gnohéré a făcut anunțul
Data publicării:
Ajuns la vârsta de 36 de ani, jucătorul francez Harlem Gnohéré a făcut un anunț important pe rețelele sociale.

Harlem Gnohéré se retrage. Decesul tatălui său l-a afectat foarte mult

„În primul rând, mulțumesc familiei mele, în special tatălui meu, pentru toate sfaturile pe care mi le-a dat în timpul acestei cariere. Le mulțumesc surorilor și fraților mei pentru sprijinul oferit de-a lungul anilor. Dragii mei fani, vreau să vă mulțumesc și vouă pentru toată dragostea pe care mi-ați oferit-o în toți acești ani. Cu inima grea, anunț că pentru mine fotbalul de înalt nivel s-a încheiat.

M-am bucurat foarte mult să joc pentru mai multe cluburi. Moartea tragică a tatălui meu a jucat un rol uriaș și am încercat să mă ridic, dar fără succes. Sunt sigur că i-ar fi plăcut să mă vadă terminând altfel, însă, din păcate, golul lăsat de el mi-a diminuat dorința de a mai juca fotbal. Mulțumesc fiecărui club pentru care am evoluat pentru încrederea pe care mi-ați oferit-o. Suporteri, vă mulțumesc că mi-ați oferit atât de multă dragoste pe parcursul carierei mele. Mulțumesc fiecărui antrenor, UN MARE MULȚUMESC!”, a transmis Gnohéré, pe contul său de Instagram.

Harlem-Eddy Gnohéré s-a născut în anul 1988, în capitala Franței. Fotbalistul francez de origine ivoriană, care în prezent este sub contract cu US Dinantaise Acesta, a câștigat titlul de golgheterul Ligii 1 a României în sezonul 2017-2018, ca parte a echipei FCSB.

El a crescut la echipa franceză Troyes AC. Gnohéré a emigrat foarte tânăr în Elveția, jucând la echipe modeste. În anul 2010, acesta a ajuns în Belgia, remarcându-se la echipa Royal Excelsior Virton din divizia a III-a.

Transferat la Sporting Charleroi, în 2012, atacantul francez a fost cel mai bun marcator din a doua divizie belgiană, cu 18 goluri marcate, contribuind la promovarea echipei în Jupiler Pro League. În sezonul 2014-2015, Gnohéré a jucat pentru R.A.E.C. Mons, club care și-a declarat falimentul în 16 februarie 2015.

Ajuns la Dinamo București, Gnohéré a fost cel mai bun marcator al echipei în sezonul 2015-2016, cu 12 goluri marcate în campionat. În 2017, Gnohéré a fost transferat de FCSB pentru suma de 250.000 de euro.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Fotbal

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres
EXCLUSIV

Secretele titlului câştigat de Oţelul. Cum s-a obţinut performanţa istorică de la Galaţi

pixel