Superliga Romaniei Echipa din Superligă care i-a făcut ofertă lui Florin Andone
Data actualizării:
Data publicării:
Florin Andone, fostul atacant al naționalei României, a fost aproape de o revenire în fotbalul românesc, însă această posibilitate a fost exclusă, conform declarațiilor oferite de antrenorul UTA Arad, Mircea Rednic.

Andone, care este liber de contract din această vară, după despărțirea de echipa spaniolă CD Eldense, nu a arătat interes pentru a semna cu UTA Arad, deși discuțiile existau.

Mircea Rednic, antrenorul echipei arădene, a confirmat că l-a contactat personal pe jucătorul de 30 de ani, dar răspunsul nu a fost cel dorit. „Varianta Florin Andone a picat. L-am sunat, i-am trimis și mesaj, dar e clar că nu e interesat să vină la UTA sau poate nu e interesat să joace în România”, a declarat Rednic după victoria echipei sale în amicalul cu CSM Reșița, scor 2-1.

Florin Andone, care a crescut în Spania, a avut o carieră solidă în fotbalul internațional, fără să joace vreodată pentru un club din România. De-a lungul carierei sale, atacantul a evoluat pentru echipe precum Cordoba, Deportivo La Coruna, Brighton, Galatasaray, Cadiz și Las Palmas. În ultimul sezon, Andone a îmbrăcat tricoul formației Eldense, din liga secundă spaniolă, pentru care a disputat 31 de meciuri și a marcat 3 goluri.

Deși în ultima perioadă s-a antrenat cu Atletico Baleares, jucătorul a rămas fără angajament, iar o revenire în România părea o soluție viabilă. Totuși, Florin Andone nu a fost atras de această variantă, lăsând UTA Arad să caute alte soluții pentru întărirea atacului.

După ce transferul lui Florin Andone a căzut, Mircea Rednic a anunțat că UTA Arad este aproape de a aduce un alt atacant până la închiderea perioadei de mercato. „Mai așteptăm jucători. Mai avem loc pentru un străin și l-am rezervat pentru un atacant. Suntem în discuții avansate cu doi atacanți. Unul dintre ei este liber de contract, celălalt ar putea veni sub formă de împrumut”, a explicat antrenorul.

Rednic a subliniat că echipa suferă în compartimentul ofensiv, nefiind capabilă să transforme numeroasele ocazii create în goluri. „Trebuie să ne grăbim, luni e ultima zi, dar avem discuții avansate. Dacă reușim să ajungem la o înțelegere cu amândoi, vor veni amândoi. În atac suferim, am avut foarte multe ocazii și n-am reușit să înscriem”, a adăugat tehnicianul.

dcsport Team
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres
EXCLUSIV

Secretele titlului câştigat de Oţelul. Cum s-a obţinut performanţa istorică de la Galaţi

pixel