Superliga Romaniei Echipa etapei. Oţelul are 2 jucători, iar Hermanstadt 3, după ce a făcut scorul sezonului
Data publicării:
LPF a publicat echipa ideală a etapei a VIII-a. Oţelul Galaţi are 2 jucători remarcaţi după victoria cu Sepsi, în timp ce Hermanstadt, care a făcut scorul campionatului cu Poli Iaşi, 6-2, are trei jucători incluşi. 

Iată cum arată echipa ideală a etapei a opta:

PORTAR

Lukáš Zima (Petrolul) - Intervenţiile lui au ţinut neatinsă plasa porţii prahovenilor. A fost al şaselea meci fără gol încasat.

FUNDAŞI

David Maftei (Oţelul Galați) - Tânărul fundaş de bandă al gălăţenilor şi-a trecut în cont prima pasă decisivă în SuperLigă. Este un jucător care merită urmărit cu atenţie.

Dmytro Pospielov (Unirea Slobozia) - Fundaşul ialomiţenilor a marcat ambele goluri ale victoriei izbutite de Unirea în duelul nou-promovatelor. A ajuns la patru reuşite, fiind unul dintre golgheterii campionatului.

Siyabonga Ngezana (FCSB) - O prestaţie entuziasmantă! Pe lângă golul marcat, primul în SuperLigă, a fost imperial în defensivă.

Christopher Braun (FC Rapid 1923) - A consumat multă energie pe durata celor 80 de minute în care s-a aflat pe teren. A înscris şi un gol, al doilea în campionatul curent.

MIJLOCAŞI

Silviu Balaure (FC Hermannstadt) - A punctat de două ori în meciul cu cele mai multe goluri marcate.

Ovidiu Bic (Universitatea Cluj) - Trece prin cea mai bună perioadă din carieră. A înscris primul gol din sezonul actual, în care mai are trei pase decisive şi un penalty scos.

Ronaldo Deaconu (FC Hermannstadt) - A marcat pentru a doua etapă la rând şi a ajuns la 20 de goluri în SuperLigă, competiţie în care şi-a trecut în cont şi a 27-a pasă decisivă. 

ATACANŢI

Ciprian Deac (CFR 1907 Cluj) - A înscris pentru a doua oară în campionatul curent şi a ajuns la 88 de reuşite pe prima scenă, dintre care şapte în duelurile cu dobrogenii.

Aurelian Chiţu (FC Hermannstadt) - Experimentatul vârf transferat de sibieni în vara acestui an a făcut cel mai bun meci sub comanda lui Marius Măldărăşanu. A marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă.

Alexandru Pop (Oţelul Galați) - A marcat ambele goluri ale gălăţenilor. A ajuns la 14 reuşite în 43 de meciuri disputate în principala competiţie internă.

ANTRENORUL ETAPEI

Ioan Ovidiu Sabău (Universitatea Cluj - FOTO) - Studenţii clujeni trăiesc o perioadă de vis! S-au impus în derby-ul cu Dinamo şi rămân în fruntea clasamentului, fiind neînvinşi după opt jocuri.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres
EXCLUSIV

Secretele titlului câştigat de Oţelul. Cum s-a obţinut performanţa istorică de la Galaţi

pixel