Superliga Romaniei Echipa Sepsi Sfântu Gheorghe renunță la un mijlocaș
Data publicării:
Clubul de fotbal covăsnean a făcut anunțul oficial pe pagina de Facebook.

Sepsi OSK încheie colaborarea cu Kevin Varga

„Sepsi OSK şi Varga Kevin au decis, de comun acord, încetarea raporturilor contractuale dintre cele două părți. Extrema stângă, în vârstă de 28 de ani, a ajuns în luna ianuarie a acestui an la echipa noastră. Cu această ocazie, îi mulțumim pentru perioada petrecută alături de noi și îi urăm mult succes în continuare în carieră!”, au transmis oficialii covăsneni, pe pagina de Facebook.

În acest sezon, Varga a înregistrat șase meciuri în tricoul covăsnenilor, având un gol marcat.

 

Patru înfrângeri la rând pentru Sepsi OSK

Sepsi OSK a pierdut în fața celor de la Oțelul Galați, scor 0-2, în a opta etapă a Superligii. Covăsnenii au ajuns la patru înfrângeri consecutive în Liga 1, iar neamțul Bernd Storck nu vrea să plece de la cârma echipei.

„Sunt foarte dezamăgit de prima repriză. Știam că e un teren pe care se joacă foarte greu, am luat două goluri la indigo. Am făcut câteva schimbări la pauză, am arătat o altă față a echipei, dar este prea puțin pentru ceea ce ne propunem noi.

Am avut câteva variante de rezervă, dar când jucăm așa, trebuie să luptăm, să fim bărbați. Putem vorbi de tactici până mâine dimineață, dar trebuie să și lupți, să citești centrările lor.

Din ultimele patru meciuri, da, am scos prea puțin. Avem două săptămâni în care trebuie să vedem cum remediem situația. În ultima săptămână s-a lucrat foarte bine.

Am mai trecut prin această situație și în sezonul trecut. Astăzi am avut niște ocazii bune. Trebuie să lucrăm și mai bine, iar succesul va veni.

Am o experiență cu porțile. Nu trebuie să măsor, eu văd. Dacă nu ajung până la bară, înseamnă că e o problemă, dar asta nu are nimic de a face cu jocul nostru”, a spus Bernd Storck.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres
EXCLUSIV

Secretele titlului câştigat de Oţelul. Cum s-a obţinut performanţa istorică de la Galaţi

pixel