Echipa nationala Edi Iordănescu mulțumește FRF și confirmă: „Suntem în discuții pentru prelungire”
Data publicării:
Edward Iordănescu a confirmat că se află în discuții privind prelungirea contractului de selecționer al echipei naționale de fotbal a României.

Edi Iordănescu: „România va rămâne în inima mea”

Edi Iordănescu, selecționerul echipei naționale de fotbal a României, a afirmat, joi seara, la lansarea filmului „În inima Naționalei - Din vestiar până în Germania”, comentând negocierile cu conducerea Federației Române de Fotbal pentru prelungirea contractului său, că România prezintă o întâietate pentru el.

Întrebat dacă viitoarea campanie de calificare pentru Cupa Mondială se va face tot cu el la conducerea echipei naționale, Iordănescu a răspuns: „Nu știu asta, eu pot să spun că m-am bucurat de o colaborare extraordinară cu federația, și mulțumesc președintelui și conducerii. Sincer m-am simțit liber tot timpul, am simțit suport și încredere.

Suntem în discuții pentru prelungire, suntem pe aceeași undă. Nu sunt probleme din punctul ăsta de vedere, nu știu dacă vi se par încete sau rapide discuțiile, nu pot să mă angrenez în nicio discuție că se va întâmpla azi, mâine sau până la european. Dar ce pot să spun este că România este mereu pentru mine pe primul loc și va rămâne în inima mea și că are întâietate”.

„Echipa națională rămâne tot timpul pe primul loc”, spune Edi

Selecționerul echipei naționale a evitat să răspundă și la întrebarea legată de eventuale alte oferte pe care le-ar avea în acest moment în afară de echipa națională a României.

„Eu ce pot să spun este că m-am bucurat de o colaborare extraordinară, și pentru mine echipa națională rămâne tot timpul pe primul loc. Am promis că luăm totul pas cu pas, acesta este și stilul meu, vreau să fiu atent la toate detaliile. Sunt dator echipei să duc munca până la capăt, cel puțin până la finalul Campionatului European”, a mai spus Edward Iordănescu.

Contractul selecționerului echipei naționale a României, Edward Iordănescu, cu Federația Română de Fotbal este scadent la finalul Campionatului European din Germania, potrivit Agerpres.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Echipa nationala

logo icon Articole similare

DC Media Group Audience

logo icon Cele mai noi articole

Stiri To Neil or not to Neil

Nord-irlandezul Neil Lennon a semnat cu FC Rapid şi va fi noul antrenor al...


logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Gheorghe Hagi, gest de mare campion pentru Dorinel Munteanu. Oţelul va putea juca la Constanţa în Europa, dacă se califică

Foto cu rol ilustrativ: Pexels

Situaţie incredibilă în fotbalul românesc. Ioan Varga cere Corvinului să cedeze locul în Europa Farului. Mihai Rotaru spune că Oţelul sau U Cluj pot juca de 2 ori barajul

Agerpres

Oţelul Galaţi, mutare spectaculoasă la barajul de cupe europene

Sursa: Agerpres

Vin investiţiile, dacă Dinamo se salvează de la retrogradare? Andrei Nicolescu, anunţ important pentru fanii alb-roşii

pixel