Echipa nationala Edi Iordănescu, selecționerul României și după EURO? „Pot să spun răspicat că sunt şanse mari să continue”
Data publicării:
Echipa națională a României a reușit să învingă selecționata Ucrainei, scor 3-0, în meciul de debut la competiția EURO 2024.

„Își dorește să aibă continuitate”

Mihai Stoichiță a dezvăluit faptul că selecționerul Edi Iordănescu are șanse mari să rămână antrenorul echipei naționale, mai ales după victoria strălucitoare de luni, în fața Ucrainei, scor 3-0.

„Eu cred că lacrimile din ochii lui și bucuria pe care a avut-o spun multe despre continuitatea lui la echipa națională. Nu vreau să dezvolt prea mult acest subiect, pentru că nu îmi mai aparține mie. 

Propunerea îmi aparține și președintele va continua să aibă cu el întâlniri în care să vedem ce opțiuni are pentru viitor. Își dorește să aibă continuitate. Este o muncă, iar producția începe să se vadă în România.

Echipele de club sunt interesate să crească jucători și sper ca în curând să existe un echilibru între import și export. Am senzația că importul depășește exportul pe care îl avem la fotbaliști.

Edi, văzând jucătorii, va avea mai multă încredere în ceea ce poate să facă în România. Da, pot să spun răspicat că sunt șanse mari să continue. Nu am apucat să vorbesc cu el după meci.”, a spus Mihai Stoichiță.

„Și-a cucerit respectul jucătorilor”

„Mă voi întâlni cu el în gară la Leordeni, cum se spune. Voi bea o bere în gară cu el, la Munchen. Am paporniță și praz de la Geolgău.

Am uitat un cuvânt: respect. Și-a cucerit respectul jucătorilor și adeziunea lor la ceea ce vrea să facă. Îmi dă încredere acest lucru. Este o victorie pe care o asemăn cu victoria cu Columbia din 1994.

Mă gândesc ca atunci când am jucat în primul meci cu Columbia. Este victoria României care infirmă calculele hârtiei, ale rău-voitorilor”, a mai declarat Mihai Stoichiță, potrivit Fanatik.

Cele trei goluri ale partidei România - Ucraina au fost marcate de Nicolae Stanciu (min 29), Răzvan Marin (min 53) și Denis Drăguș (min 57).


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Echipa nationala

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

pixel